10 πρακτικές για καλή υγεία που χρησιμοποιούνται από διάφορους λαούς
Μήπως να πάρουμε παράδειγμα και να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε κάποιες πρακτικές;

Η ευεξία είναι ένας τομέας που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, προσπαθούν καθημερινά να τη βελτιώσουν μέσω διαφόρων τρόπων και τακτικών.

Στον παγκόσμιο χάρτη θα συναντήσει κανείς πολλές χώρες που προάγουν την ευεξία και την καλή υγεία της ψυχής και του σώματος με ποικίλους τρόπους.

Υπάρχουν κάποιες χώρες που θα μπορούσαν να πάρουν master με τις πρακτικές που ασκούν για τη βελτίωση της υγείας αλλά και του σώματος.

Πώς, όμως, καταφέρνουν να πετύχουν ένα υγιεινό lifastyle σε διάφορες χώρες;

1.Ινδία

Στην Ινδία, ο διαλογισμός είναι η απόλυτη πηγή ευεξίας και με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να αισθάνονται ζεν και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που τους έρχονται.

2.Κίνα

Στην Κίνα δίνουν έμφαση στον βελονισμό και «τρυπώντας» συγκεκριμένα σημεία στο σώμα μπορούν να αποβάλλουν το στρες και να βοηθήσουν τον οργανισμό να ανακάμψει.

3.Σουηδία

Το μυστικά των Σουηδών κρύβεται στο μούσλι. Ναι, αυτή η τροφή προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό και τους  προσφέρει ενέργεια όλη μέρα.

4.Ελλάδα

Η μεσογειακή διατροφή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους Έλληνες. Ελαιόλαδο, λαχανικά και άλλα πολλά συνθέτουν μια εξαιρετικά καλή διατροφή που έχει γίνει παράδειγμα για πολλούς.

5.Αίγυπτος

Στην Αίγυπτο πιστεύουν πολύ στη δύναμη της… βεντούζας! Ξέρεις, τα ποτηράκια που καίγονται και τοποθετούνται σε διάφορα σημεία για να χαλαρώσουν το σώμα.

6.Ρωσία

Η σάουνα είναι η λύση για τους Ρώσους! Επιλέγουν να απομακρύνουν τοξίνες με αυτή τη μέθοδο.

7.Πολωνία

Δεν αγαπούν το φαγητό από έξω οι Πολωνοί και γενικότερα δε χρησιμοποιούν επεξεργασμένες τροφές στη διατροφή τους.

8.Ιαπωνία

Τα λεγόμενα «power naps» (ύπνος λίγης ώρας) είναι κάτι που οι Ιάπωνες εκτιμούν ιδιαίτερα γιατί ξεκουράζονται και έπειτα μπορούν να συνεχίσουν. Μάλιστα, σε πολλές εταιρείες υπάρχουν χώροι για τους εργαζόμενους όπου κοιμούνται για 30 λεπτά και έπειτα συνεχίζουν τη δουλειά τους.

9.Ολλανδία

Το ποδήλατο συμβάλλει σημαντικά στην καλή υγεία των Ολλανδών. Οι Ολλανδοί προτιμούν να κάνουν ποδήλατο και το χρησιμοποιούν παντού.

10. Νότια Αφρική

Το mate τσάι είναι το μυστικό στη Νότια Αφρική! Το πίνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τους ηρεμεί ενώ έχει ευεργετικές ιδιότητες.

Δες και αυτό: Ποιο είναι το μπαχαρικό που θα δώσει το κατάλληλο boost στον μεταβολισμό σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;