Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να αναρρώσεις απ' το κρυολόγημα!
Μπήκε δυναμικά ο φετινός χειμώνας!

Τα πρώτα κρύα του χειμώνα μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας και απ’ ότι φαίνεται ήδη ξεκίνησαν να κάνουν πάρτι τα κρυολογήματα και οι τρεχούμενες μύτες!

Αν σε πρόλαβε και εσένα καμία ίωση, μην αποφύγεις να μείνεις σπίτι, άκου μια φορά το γιατρό σου, τι το έχει κι αυτός ο έρμος το πτυχίο του σε πάπυρο;

Δώστου στις βιταμινούχες τροφές, άσε τον εαυτό σου να ξεκουραστεί και προτίμησε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής με αντιοξειδωτική δράση, προκειμένου να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου!

Αν, ωστόσο, θες να δώσεις ένα μεγαλύτερο boost ανάρρωσης στον εαυτό σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips, τα οποία είναι ιδιαίτερα αποδοτικά!

1. Ατμόλουτρο

Δοκίμασε την ευεργετική επίδραση ενός ατμόλουτρου, χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις σε κανένα spa της περιοχής! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, να καθίσεις μέσα για κάποια λεπτά και να το απολαύσεις! Όση ώρα το απολαμβάνεις, οι υδρατμοί θα αποσυμφορήσουν την αναπνοή σου!

2. Το ένα τσάι μετά το άλλο

Το τσάι αποτελεί απο παλιά μια αλάνθαστη επιλογή για να διώξει κανείς το κρύωμα, ενώ είναι ό, τι πιο εύκολο και γευστικό για να κρατήσεις τον εαυτό σου ενυδατωμένο! Προτίμησε βιολογικό τσάι και δε θα το μετανιώσεις!

3. Ρίχτο στον ύπνο

Η περίοδος του κρυώματος είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις τον ύπνο που έχεις στερηθεί προηγουμένως, καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνεις στον οργανισμό σου το χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να καταπολεμήσει τον ιό. Όνειρα γλυκά και καλή ανάρρωση, λοιπόν!

Δες κι αυτό: 5 τροφές που καταπολεμούν τη γρίπη και το κρυολόγημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
5'
58 - 49
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;