Cisco CCNA Live Online - Εκπαιδευτείτε τώρα στον χώρο σας!
Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την πιστοποίηση 'CCNA Routing and Switching', θέλετε να παρακολουθήσετε υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση αλλά εργάζεστε και ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος, οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν τη μετακίνησή σας ή μήπως δεν λειτουργεί επίσημη Ακαδημία Cisco στο τόπο διαμονής σας;

Η INFOLAB, Επίσημη Ακαδημία Cisco με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνει τώρα λύση στο πρόβλημά σας και σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Cisco CCNA Routing and Switching’ εξ’ αποστάσεως με τη μέθοδο της εικονικής αίθουσας (Virtual Class).

Πρόκειται για Live Online μαθήματα με εισηγητή. Οι συμμετέχοντες ‘συνδέονται’ με κατάλληλο εξοπλισμό στην εικονική αίθουσα, αποκτούν οπτική & ακουστική επαφή με τον εισηγητή και παρακολουθούν το μάθημα από το χώρο τους. Το μάθημα είναι ‘ζωντανό’ και υλοποιείται σε προκαθορισμένες μέρες και ώρες. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα κατά την διάρκεια του μαθήματος να επικοινωνούν προφορικά και γραπτά μεταξύ τους αλλά και με τον εισηγητή.

Τι εξοπλισμός απαιτείται;

• Σταθερός ή φορητός υπολογιστής / tablet
• Πρόσβαση στο διαδίκτυο
• Ηχεία ή ακουστικά
• Μικρόφωνο
• Web κάμερα
• Browser

Περιγραφή εκπαιδευτικού προγράμματος:

To πρόγραμμα CCNA Academy Program έχει διάρκεια 6 μήνες, τα μαθήματα υλοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και το επιλέγουν νέοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους στο τομέα των δικτύων αλλά και επαγγελματίες της Πληροφορικής λόγο του ευέλικτου ωραρίου του.
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής εξάσκηση σε Virtual Class.

Έναρξη τμήματος :

Έναρξη επόμενου τμήματος CCNA Academy Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, με ωράριο μαθημάτων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:30

CCNA Routing & Switching LiveOnline

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Αλεξ. Παπαναστασίου 66
Τηλ. 2310 914191
ivangelinos@infolab.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;