Nomads: Ο Βασιλόπουλος τα βάζει πάλι με τους Εισβολείς!
Δεν ηρεμεί με τίποτα ο παίκτης του Nomads!

Οι παίκτες του Nomads φαίνεται πως έχουν αρκετή ένταση και γίνεται ένας χαμούλης!

Το reality, Nomads, έχει καταφέρει να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον και ειδικότερα όταν μπήκαν οι Εισβολείς (πρώην παίκτες του Survivor). Οι Εισβολείς έχουν μπει στο παιχνίδι με σκοπό να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και είναι έτοιμοι για όλα.

Oι Επίλεκτοι της Μαδαγασκάρης φαίνεται να θορυβήθηκαν με την είσοδο της νέας ομάδας στο παιχνίδι αλλά κατάφεραν να πετύχουν κάποιες νίκες και να δείξουν πως θέλουν να κερδίσουν.

Ένας από τους παίκτες των Επίλεκτων που δε φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τους Εισβολείς είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που έδειξε από την πρώτη μέρα τα «δόντια» του στον Μισθοφόρο και είχαν πιαστεί σχεδόν στα χέρια όταν ο Βασιλόπουλος του είχε κάνει μια κίνηση που θύμιζε κεφαλοκλείδωμα.

Στο σημερινό επεισόδιο του reality θα δούμε πάλι τον παίκτη να παίρνει ανάποδες και θα τα βάλει με τους  Στέλιο Χανταμπάκη και Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Βασιλόπουλος μάλλον έχει κουραστεί με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα νεύρα του βγαίνουν κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Μην ξεχνάς πως ο παίκτης και ηθοποιός ήταν υποψήφιος για αποχώρηση αλλά το κοινό αποφάσισε να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Nomads: Ακούσαμε το ποσό που πήρε ο μισθοφόρος και πάθαμε εγκεφαλικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;