Next Top Model: Η Γαρυφαλλιά επιστρέφει για νέο γύρο... αδειάσματος!
Καρφώνει παίκτριες του Next Top Model και αποκαλύπτει!

Στο Next Top Model έχουμε δει πολλές κοπέλες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για κάποιες συμπεριφορές και δεν είναι λίγες εκείνες που αποχωρούν από το σπίτι και έπειτα προκαλούν προβληματισμούς με τις αποκαλύψεις που κάνουν.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μια παίκτρια του Next Top Model που αποχώρησε οικειοθελώς από το reality καθώς δεν άντεχε μέσα στο σπίτι. Εντάξει, δεν πρέπει να είναι και εύκολο να ζεις με 20 κοπέλες κάτω από την ίδια στέγη.

Το νεαρό μοντέλο έκανε μια εμφάνιση στο βίντεο ενός Youtuber, του Gingerbread Bae, και ενώ την έβαφε, εκείνη μιλούσε για το reality αλλά και απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

H Γαρυφαλλιά πέταξε κάποιες ατακούλες για τις παίκτριες που βλέπουμε στα επεισόδια του GNTM και από το στόμα της δε γλίτωσε ούτε η Ξανθή Τζερεφού.

Είπε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κάποια πράγματα που αφορούν τον χαρακτήρα κάποιων κοριτσιών, δήλωσε πως συμφωνεί με τη Μέγκι Ndrio σε κάποια πράγματα που έχει πει ενώ αποκάλυψε πως η Ξανθή κράζει τα κορίτσια πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά. Και η Ειρήνη Στεριανού φαίνεται, σύμφωνα με τη Γαρυφαλλιά, πως δεν έλεγε όλη την αλήθεια και πως έδειχνε έναν άλλο χαρακτήρα και εγώ αυτή τη στιγμή έχω μπερδευτεί φουλ!

Αναφέρει επίσης:

«Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση”» και δεν μπόρεσε να κρύψει την αλήθεια, έτσι όπως εκείνη τη βλέπει, πάντα.

Από ότι φαίνεται, θα γίνει χαμούλης και αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις στο μέλλον!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Εύη τα «ακούει» για μια ακόμη φορά!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;