Next Top Model: Η Εύη τα «ακούει» για μια ακόμη φορά!
Τα κορίτσια του Next Top Model δεν την αντέχουν!

Στο Next Top Model έχουμε δει πολλά κορίτσια να εκφράζουν παράπονα για τις συμπαίκτριες τους, αλλά αυτή που κρατάει ψηλά τη σημαία και τα έχει «ακούσει» σχεδόν από όλες, είναι η Εύη Ιωαννίδου.

Η παίκτρια του Next Top Model δέχεται από όλες σχεδόν τις κοπέλες που αποχωρούν από το σπίτι, βολές, καθώς αναφέρονται στο πρόσωπο της με αρνητικά σχόλια και κρίνουν τη συμπεριφορά της, ως άσχημη.

Η τελευταία κοπέλα που αποχώρησε από το σπίτι. είναι η Ιωάννα Σαρρή, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου κου» και αποκάλυψε πως οι σχέσεις της με την Ιωαννίδου δεν ήταν και οι καλύτερες!

«Ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του μπορεί να τα έχει και με τους άλλους. Και η Εύη δεν τα έχει καλά με τους άλλους. Οπότε για αυτόν τον λόγο παραμένει μόνη της. Δεν θεωρώ ότι είναι στρατηγική, απλά δεν μπορεί να ενταχθεί στην υπόλοιπη παρέα. Της ζήτησα τον λόγο για τον οποίο με αντιπαθεί και απλά μου ότι “σε αντιπαθώ γιατί δεν έχουμε έρθει κοντά”».

Ας μας πει κάποιος, επιτέλους, γιατί τα έχουν βάλει σχεδόν όλες οι παίκτριες μαζί της και δεν θέλουν να τη βλέπουν μπροστά τους;

Δες το σχετικό απόσπασμα με τη δήλωση της Ιωάννας Σαρρή:

Δες και αυτό: Next Top Model: Ο άγνωστος καυγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;