5 fun τρόποι για να μη σου φαίνεται η υγιεινή διατροφή... αγγαρεία
Βάλε πρόγραμμα και διασκέδασε το!

Η υγιεινή διατροφή είναι για πολλούς καταναγκαστικό έργο που γίνεται μόνο και μόνο επειδή πρέπει να χάσουν βάρος, να πάρουν βάρος ή για να αποδείξουν στους άλλους πως φροντίζουν τον εαυτό τους.

Ο τρόπος που τρεφόμαστε είναι πολύ σημαντικός και τα τελευταία χρόνια πολλές μελέτες δείχνουν πως η διατροφή μας συνδέεται με πολλές παθήσεις και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις, ακόμη και στη ψυχική μας υγεία. Πολλές τροφές έχουν μπει στη ζωή μας και τις βλέπουμε και σε καταστήματα εστίασης. Το αβοκάντο, κάποια super foods όπως τα gojji berries και τα βατόμουρα έχουν γίνει must και αν ακόμη δεν τα έχεις δοκιμάσει, πρέπει!

Νιώθεις, όμως, πως η υγιεινή διατροφή είναι βαρετή και ορισμένες φορές τη βλέπεις σαν αγγαρεία; Υπάρχουν τρόποι που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις!

1.Μάθε νέε τεχνικές και διασκέδασε με τη δημιουργία νέων πιάτων! Το κάθε υλικό έχει τη δική του νοστιμιά. Υπάρχουν άπειρες συνταγές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και θα δώσουν άλλη ευχαρίστηση.

2.Το Instagram είναι ένας τρόπος για να παίξεις με τη διατροφή σου! Ξεκίνα να το φωτογραφίζεις! Έχεις δει πόσα acai bowls έχουν «μεταμορφωθεί» σε έργα τέχνης; Μπορείς και εσύ να παίξεις με το φαγητό σου και να δημιουργήσεις content (περιεχόμενο) στο Instagram με τις δικές σου διατροφικές συνήθειες και θα δεις πως οι followers θα αρχίζουν να ενδιαφέρονται ακόμη περισσότερο.

3.Πάρε το ταπεράκι σου και πήγαινε έξω να φας! Πήγαινε σε ένα πάρκο και κάνε το δικό σου πικ νικ!

4.Δημιούργησε ένα διατροφικό πλάνο που θα σε διασκεδάσει. Συνδύασε κάθε φαγητό με κάποιο τραγούδι και κάθε φορά που θα το τρως να ακούς μουσική! Θα σου αλλάξει τη διάθεση!

5.Το υγιεινό φαγητό δεν είναι ποτέ βαρετό όταν έχεις καλούς φίλους. Μύησε τους και αυτούς σε μια καλή διατροφή και θα δεις πως δε θα σου ξαναφανεί αγγαρεία.

Δες και αυτό: Ποιο είναι το μπαχαρικό που θα δώσει το κατάλληλο boost στον μεταβολισμό σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;