Χριστούγεννα 2018: 7 ΤΕΛΕΙΟΙ προορισμοί για ζευγάρια
Χριστούγεννα 2018: Έρχονται και ένα ταξιδάκι επιβάλλεται!

Τα Χριστούγεννα 2018 κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνιση τους και όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί αυτό σημαίνει πως κάπου θα πάμε διακοπούλες.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα κάνουν την εμφάνιση τους, την Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει πως μπορείς να φύγεις ένα τετραήμερο κάπου με το ταίρι. Έτσι τα Χριστούγεννα 2018 θα είναι τα καλύτερα της ζωής σας.

Απλά, φρόντισε να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με ζεστά ρούχα, γιατί το κρύο θα είναι τσουχτερό! Μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα!

Αυτοί είναι ο προορισμοί που θα μπορούσες να επισκεφτείς με το ταίρι σου, και εννοείται πως αν ψηθείς, μπορείς να κλείσεις εδώ τα εισιτήρια σου!

1.Λονδίνο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Angelic #RegentStreet snapped by @levanterman ? Who else likes to walk down the middle?! ????? // #thisislondon #london

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @LONDON (@london) στις

Κλασικό μέρος που μπορεί να μαγέψει τον καθένα τη χριστουγεννιάτικη περίοδο γιατί τα πάντα είναι στολισμένα και γιορτινά. Θα κάνετε βόλτες στο Soho και απολαύσετε τον χειμωνιάτικο καιρό σε σοκάκια της πόλης.

2.Βαρσοβία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Люблю то місто #варшава #warsow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nastya Savitska (@savitskanastya) στις

Μια πόλη που δεν έχει ζηλέψει τίποτα από τις άλλες, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ τουριστικά και είναι εξαιρετικά οικονομικός προορισμός.

3.Δουβλίνο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Follow the light… Temple Bar starts here at Merchant’s Arch and was established by Vikings way back in 795. Ever passed beneath it? ? Huge thanks to @themarkdalton . . . #LoveDublin #VisitDublin #Dublino #SurprisingByNature #merchantsarch #TempleBar #archway #DublinByNight #dublinquays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Dublin (@visitdublin) στις

Μαγευτικά Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας. Γίνε με το ταίρι σου, μικρό ξωτικό, και προσπάθησε να βρεις την καλύτερη pub της πόλης.

4.Βερολίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The city that never sleeps? #visit_berlin #berlinmitte

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη visitBerlin (@visit_berlin) στις

Η γερμανική πόλη, κάθε χρόνο υποδέχεται τα Χριστούγεννα με διάφορα events που μπορούν να σε καθηλώσουν.

5.Βουδαπέστη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Hungary. . ? Credits to @hebenj , visit his gallery. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ? Follow ➡ @shot_europe ? Tag ➡ #shot_europe ? Email ➡ shoteurope@gmail.com ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ? Shot Europe ? Your Europe ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ▶ Family Hub ◀ ?@shot_italia ?@shot_globe ?@shot_america ?@shot_asia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #shot_europe #buda #budapest #duna #hungary #ig_budapest #ig_europa #snow #snowphotoshoot #snowyday #snowy #winter #winterwonderland #city #cityscape #hebenj #living_europe #vsco #vscohungary #beautifuldestinations #coldaf #travel #travelphotography #photography #travel_drops #mywintermemories #wintervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Europe | Travel | Art | Nature (@shot_europe) στις

Και γιατί να μην σε βρουν τα Χριστούγεννα στα ιαματικά λουτρά που υπάρχουν στην πόλη; Φαντάσου να χιονίζει και εσύ να είσαι με το ταίρι σου στα ζεστά νερά και απολαμβάνετε ξεχωριστές στιγμές.

6.Ταλίν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Finns det något bättre sätt att komma i julstämning än att gå på julmarknad? ??? #julmys #julmarknad #cityweekend #tallinn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ving Sverige (@vingresor) στις

Μπορεί να μην είναι η πρώτη πόλη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «Χριστούγεννα» αλλά είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για να περάσεις κάποιες μέρες με το αγόρι ή το κορίτσι σου!

7.Στρασβούργο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas alleys ?~ Strasbourg, France Photo: @njwhite Awesome ? ➡ Founders: @ournextflight ⬅ #living_europe #living_destinations #alsace #strasbourg #france_holidays #loves_landscape #landscapelovers #france #bbctravel #ig_france #travel #living_hotels #travelphotography #traveladdict #postcardsfromtheworld #places_wow #goexplore #wonderfulworld #bbctravel #amazingplaces #awesomeplaces

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Living Destinations (@living_destinations) στις

Άλλη μια επιλογή που ίσως δεν είχες φανταστεί. Θα βρεις όμορφα χριστουγεννιάτικα παζάρια για να σεργιανίσεις με τον σύντροφο σου και θα απολαύσετε πολλές βόλτες πίνοντας ζεστή σοκολάτα! Ιδανικό, τουλάχιστον!

Δες και αυτό: Χριστούγεννα 2018: Η Oxford Street κηρύττει την έναρξη τους!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;