Next Top Model: Η ΘΕΑ, Ζενεβιέβ, πέταξε πάλι τις ατακάρες της!
Ζενεβιέβ, σου δίνω τα κλειδιά για το βασίλειο του Next Top Model!

To Next Top Model έχει αποκτήσει τελείως διαφορετικό νόημα με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και εγώ απλά την προσκυνώ, όπως και ο λαός των social media!

H art director του Next Top Model έχει έναν μοναδικό τρόπο για αν εκφράζει αυτά που σκέφτεται και δε δείχνει κανένα έλεος με τις ατακάρες της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ατάκα που πέταξε σε διαγωνιζόμενη όταν έκανε fitting για τον Βασίλη Ζούλια, «Αγάπη αυτά τα παπούτσια, μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο »;

Η Ζενβιέβ ξαναχτύπησε στη δοκιμασία που είχαν τα κορίτσια, όπου έπρεπε μέσα σε λίγη ώρα να δημιουργήσουν ένα outfit και έπειτα να φωτογραφηθούν με αυτό.

Καθώς τα κορίτσια έτρεχαν πανικόβλητα για να συνθέσουν ένα outfit που θα ταιριάζει στην αισθητική τους, η Ζενεβιέβ φώναζε να κάνουν γρήγορα και πέταγε τη μια ατάκα μετά την άλλη!

Ατάκες όπως «Δε ξέρω σε ποια σπηλιά ήσασταν και δεν ξέρετε το νούμερο σας. Ρούχα ποιος σας αγόραζε; Η μαμά;», «Κάποια θα φύγει από τα H&M και θα πάει σπίτι της», «Bye bitch , bye», «Μέχρι στιγμής έχω ψιλοβαρεθεί που σας βλέπω… στιλιστικά», «Αν ντυθείτε σαν θείτσες, θα φύγετε σαν θείτσες», και άλλα πολλά!

Αχ, Ζενεβιέβ είσαι τόσο σκληρή αλλά μου αρέσεις!

Δες το video με τη δοκιμασία:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Μέγκι στέλνει το δικό της μήνυμα για την τριάδα «φωτιά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;