Next Top Model: Η Στεριανού δίνει ελαφρυντικά στη Μέγκι και τα «ακούει» η Εύη!
H πρώην παίκτρια του Next Top Model λέει την άποψη της!

Στο Next Top Model τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς! Παίκτριες μένουν, παίκτριες φεύγουν αλλά η τριάδα «φωτιά» πάντα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Η Ειρήνη Στεριανού βρέθηκε εκτός Next Top Model και πλέον μπορεί να αποκαλύψει διάφορα πράγματα που αφορούν στο σπίτι των μοντέλων.

Το νεαρό μοντέλο που δέχτηκε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της όταν μπήκε στο Next Top Model, επισκέφτηκε το πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου κου» και μίλησε για τις σχέσεις που είχε με τα κορίτσια στο σπίτι.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής. Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, τη ρώτησαν για την τριάδα «φωτιά και για τις σχέσεις που είχε μαζί τους και εκείνη δε δίστασε να στηρίξει τη Μέγκι Ndrio και να μιλήσει για την στάση της Εύης Ιωαννίδου μέσα στο σπίτι.

«Μετά την αποχώρηση της Μέγκι άρχισε να κρατάει μια πιο παθητική στάση (η Εύη) και δεν ήθελε να βγαίνει καν από το δωμάτιο της. Έβγαινε και φορούσε γυαλιά. Μας κοίταζε με έναν τρόπο περίεργο. Όλες τις κοπέλες, χωρίς να έχει συμβεί κάτι, δεν ξέρω», είπε το νεαρό μοντέλο και φάνηκε πως δεν της άρεσε αυτή συμπεριφορά.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως η Μέγκι ήταν αυθεντική μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ η Εύη και η Μικαέλα όχι. Ανέφερε πως εκτιμά τη Μέγκι για την ειλικρίνεια της και πως ήταν η κοπέλα της τριάδας που ένιωθε ότι πραγματικά αληθινή.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα  «ακούει» η Εύη καθώς και άλλες παίκτριες έχουν αναφερθεί στην περίεργη συμπεριφορά της!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Ζενεβιέβ δίκασε τις παίκτριες και το Twitter πήρε φωτιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;