7 μέθοδοι για να ανακουφιστείς από το άγχος και να κάνεις τη μέρα καλύτερη
Χρειάζεσαι ηρεμία και έτσι θα την πετύχεις!

Μια από τις χειρότερες καταστάσεις που βιώνουμε ως άνθρωποι είναι όταν το άγχος αποφασίζει να κάνει την εμφάνιση του και ξαφνικά χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας γιατί δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος μέσα στην ημέρα σου.

1.Βαθιές ανάσες κοιτώντας έναν λευκό τοίχο. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως το λευκό χρώμα μας ηρεμεί και το άγχος μειώνεται όταν παίρνουμε τις σωστές ανάσες. Εισπνοή-εκπνοή!

2.Βρες το μέρος που σε κάνει ευτυχισμένο μέσα στο μυαλό σου. Χρησιμοποίησε εικόνες και διάφορα πράγματα που βλέπεις γύρω σου για να ηρεμήσεις και να μεταφερθείς αλλού, μέχρι να χαλαρώσεις.

3.Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν πως το άγχος προκαλείται σε αρκετούς ανθρώπους επειδή σκέφτονται έντονα το μέλλον. Αντί να δίνουμε βάση σε αυτό, πρέπει να απλά να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και αμέσως θα χαλαρώσουμε.

4.Προσπάθησε να αμφισβητήσεις όλα αυτά που σου προκαλούν άγχος με ερωτήματα.

5.Μείωσε πράγματα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Έρευνες δείχνουν πως η συχνή χρήση καφέ και τσιγάρου, αυξάνουν το άγχος και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βρισκόμαστε σε μια συνεχή εγρήγορση.

6.Το χιούμορ μπορεί να σε σώσει από την παγίδα του άγχους. Μόλις καταλάβεις πως ετοιμάζεται να σε κατακλύσει, δες  κάποιο αστείο βίντεο ή μίλα με ανθρώπους που θα σε κάνουν αμέσως να γελάσεις.

7.Το σεξ είναι μια μέθοδος για να χαλαρώσει ο οργανισμός και να απαλλαγείς από το άγχος εξαιτίας της διέγερσης που δημιουργείται στα νεύρα του σώματος.

Δες και αυτό: Λέγοντας «ευχαριστώ» κάνουμε καλό στην υγεία μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;