5 τρόποι για να πατάξεις τη μοναξιά και να της πεις ΑΝΤΙΟ
Θα σε αφήσει μια για πάντα και θα δεις πόση χαρά θα πάρεις!

«Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα», έλεγε ένα παλιό τραγούδι των Πυξ Λαξ, αλλά εσύ δεν χρειάζεται να το τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι πια γιατί θα ανακαλύψεις τρόπους που θα σου αρέσουν και δε θα τη θέλεις για φίλη σου πια.

Η μοναξιά είναι μια δύσκολη συνθήκη, για την οποία ευθυνόμαστε αποκλειστικά και μόνο εμείς γιατί πρόκειται για επιλογή. Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις σε ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά όλα διορθώνονται.

Πώς θα την πατάξεις τη μοναξιά, λοιπόν;

1.Βρες παλιούς φίλους!

Τα social media μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά σε αυτή την αναζήτηση και να βρεθείς με φίλους από το παρελθόν, με τους οποίους είχε χαθεί λόγω διαφόρων συνθηκών. Δοκίμασε το!

2.Ξεκίνα κάποια εθελοντική εργασία.

Μέσα από τον εθελοντισμός μπορείς και να συνεισφέρεις αλλά και να κάνεις καινούργιους φίλους. Γιατί όχι; Μια δοκιμή δεν βλάπτει!

3.Μια αθλητική δραστηριότητα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Ο αθλητισμός μπορεί να σε φέρει κοντά με ανθρώπους που έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Άσε, που θα κάνεις και καλό στην υγεία σου.

4.Η οικογένεια σου.

Μην αποξενώνεσαι από τους συγγενείς σου γιατί αυτοί θα σου σταθούν όσο κανένας άλλος. Μπορεί να μην είναι πάντα κοντά σου για διάφορους λόγους, αλλά είναι σίγουρο πως όταν τους χρειαστείς θα είναι εκεί.

5.Άρχισε να συμπεριφέρεσαι καλά στον εαυτό σου.

Αν εσύ δεν πάρεις την απόφαση να αγαπήσεις και να συμπεριφέρεσαι καλά στον εαυτό σου, δεν θα το κάνουν ούτε οι άλλοι. Ξεκίνα φροντίζεις τη ψυχή και το σώμα σου και θα δεις σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία σου. Θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα δώσεις μια γερή κλωτσιά στη μοναξιά.

Δες και αυτό: Tα 5 πιο σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ζωή σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
'
59 - 46
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
7'
61 - 74
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;