Ζακ Κωστόπουλος: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση - Καθαρές οι τοξικολογικές!
Νέα στοιχεία για τον Ζακ Κωστόπουλο!

Πριν από δυο μήνες, περίπου, ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του έπειτα από ένα άγριο σκηνικό που εκτυλίχτηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ο άτυχος νέος, Ζακ Κωστόπουλος, έχασε τη ζωή του έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε και ενώ στην αρχή τον καταμαρτυρούσαν ως επίδοξο ληστή που είχε σκόπιμα πέσει στην τζαμαρία ενός κοσμηματοπωλείου, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν έδειξαν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που προσπάθησαν να περάσουν οι αστυνομικοί προς τα έξω. Αφού, η ληστεία δεν «καρποφόρησε» ως σενάριο, η αμέσως επόμενη λύση για να δοθεί τέλος στην υπόθεση και να μπορέσουν κάποιοι να συνεχίσουν τη ζωή τους, ήταν να αποδώσουν την ευθύνη στη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον Ζακ Κωστόπουλου. Όμως, πλέον, η αλήθεια φανερώθηκε και στην υπόθεση έπεσε περισσότερο φως.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία και η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του popaganda ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όταν η δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου είδε τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ήταν λίγα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έκαναν λόγο για έναν τοξικομανή, ο οποίος, εισέβαλλε στο κοσμηματοπωλείο, και μάλιστα πολλοί επικαλούνταν αστυνομικές πηγές και με σιγουριά σκιαγραφούσαν την εικόνα του θύματος χωρίς να έχουν επίσημα στοιχεία στα χέρια τους. Πλέον, τε επίσημα στοιχεία έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σταματά όλη αυτή η παραφιλολογία.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον «υποτιθέμενο» δράστη να δέχεται χτυπήματα που δύσκολα θα μπορούσε να αντέξει κάποιος και η βιαιότητα που είδαμε δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης στη σημερινή κοινωνία.

Εκτός από τις τοξικολογικές έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου. Η μακροσκοπική και μικροσκοπική διερεύνηση τους έδειξε μεταξύ άλλων: Έντονη συμφόρηση των αγγείων του εγκεφάλου και των λεπτομηνίγγων με εξαγγειώσεις ερυθρών αιμοσφαιρίων εστιακά, έντονο οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων με παρουσία ενεργοποιημένων κυψελιδών μακροφάγων που φαγοκυτταρώνουν αιμοσιδηρίνη, ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Δυστυχώς, στην υπόθεση δεν έχει φανεί να δίδεται βάρος στο θάνατο του Ζακ αλλά στους λόγους για τους οποίους ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, και αυτό είναι τρομερά στενάχωρο.

Πηγή πληροφοριών: popaganda.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;