Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα: Χρόνια πολλά σε όλα τα αγόρια!
Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα!

H Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο, και τα λατρεμένα αγόρια της ζωής μας έχουν την τιμητική του σήμερα.

Η Παγκόσμια Ημέρα του άνδρα ξεκίνησε να γιορτάζεται το 1999 στο Trinidad και το Tobago, αλλά η ιδέα είχε ξεκινήσει από 1991.

Στόχος της συγκεκριμένης μέρας είναι να επικεντρωθούμε στην ψυχική και σωματική υγεία των ανδρών και να βελτιωθούν τα ανδρικά πρότυπα στην κοινωνία. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των ανδρών, σύμφωνα με πολλές οργανώσεις και μέσα στο μήνα γίνονται πολλές ενέργειες με στόχο την ενημέρωση των ανδρών γύρω από σοβαρά θέματα όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη και άλλα πολλά.

Οι άνδρες της ζωής μας γιορτάζουν σήμερα και είναι πολύ σημαντικό να τους δείξουμε πως είναι σημαντικοί για εμάς. Μην ξεχνάς, πως ο πρώτος έρωτας μιας γυναίκας είναι ο μπαμπάς της και είναι ο πρώτος άνδρας που μπαίνει στη ζωή της και τη βοηθά να εξελιχτεί σαν άνθρωπος. Εννοείται, πως στο πλευρό είναι και η μαμά, αλλά για εκείνη θα μιλήσουμε άλλη φορά.

Τι και αν μας παιδεύουν, τι και να μας ενοχλούν και μας τσιτώνουν τα νεύρα στο ταβάνι, δεν μπορούμε να μην τους αγαπάμε και να μην τους θέλουμε στη ζωή μας. Όλοι τους είναι ξεχωριστοί και αναγκαίοι! Όπως είμαστε και εμείς οι γυναίκες άλλωστε για αυτούς!

Χρόνια πολλά, αγόρια!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
32'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
32'
1 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1