Next Top Model: Νέες κόντρες στο σπίτι των μοντέλων!
Νέες κόντρες στο Next Top Model!

Στο Next Top Model έχουμε συνεχώς ανατροπές!

Η τριάδα «φωτιά» έσπασε, και παρόλο που περιμέναμε να δούμε τα πνεύματα να ηρεμούν, ξαφνικά ακούμε τις παίκτριες να έχουν νέα παράπονα και από ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν νέες κόντρες στο σπίτι του Next Top Model.

Σύμφωνα, με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου κου», τα κορίτσια που έχουν μείνει στο Next Top Model, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νέες κόντρες και η Ξανθή Τζερεφού κάνει λόγο για κάποιο κορίτσι που αρχίζει να δείχνει άλλο πρόσωπο στο σπίτι.

Συγκεκριμένα αναφέρει η παίκτρια:

«Στην αρχή οι μόνες που δημιουργούσαν θέματα ήταν η Μέγκι, η Εύη και η Μικάελα. Τώρα βλέπουμε άλλα πρόσωπα. Εγώ προσωπικά έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα έτσι. Και έχουν βγει εντελώς διαφορετικά».

Καθώς βλέπουμε το απόσπασμα, τα κορίτσια μιλούν στα δωμάτια τους και η Ειρήνη Στεριανού φαίνεται να λέει στις συμπαίκτριες της πως δε θέλει να φανεί «ρουφιάνα», και περιμένουμε να μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο τι έχει συμβεί μέσα στο σπίτι!

Πάντως, τα κορίτσια θα αρχίσουν, ούτως ή άλλως να φανερώνουν άλλους χαρακτήρες καθώς το μόντελινγκ είναι ένα ανταγωνιστικό επάγγελμα και όλες θέλουν τον τίτλο!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Βρήκαμε τον σύντροφο της Αμανατίδου στο Instagram!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;