Black Friday 2018 καταστήματα: Δες ΕΔΩ ποια ξεκίνησαν ΗΔΗ τις ακραίες εκπτώσεις!
Δείτε εδώ αναλυτικά τα Black Friday 2018 καταστήματα που ξεκίνησαν ήδη τις προσφορές που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Black Friday 2018 καταστήματα: Αυτή η εβδομάδα “κρύβει” μέσα τη γιορτή των προσφορών και των εκπτώσεων. Τη Black Friday 2018, που είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους μας, να αποκτήσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Μάλιστα, πολλά από τα καταστήματα που συμμετέχουν στη Μαύρη Παρασκευή, ξεκίνησαν ήδη τις εκπτώσεις, μετατρέποντας την εβδομάδα αυτή σε “Βlack… Week”.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο, ότι (επίσημα) η Black Friday 2018, πέφτει στις 23 Νοεμβρίου, οπότε πολλοί καταστηματάρχες θα ρίξουν τις τιμές τους σημαντικά.

Δες ΕΔΩ όλη τη λίστα: Black Friday 2018: Πότε θα γίνει στην Ελλάδα – Ποια καταστήματα συμμετέχουν;

Σε ποια καταστήματα μπορείς να βρεις από σήμερα κιόλας, προσφορές: (Η λίστα θα ανανεώνεται, οπότε κάνε τακτικά ανανέωση για να βλέπεις τα μαγαζιά που θα προστίθενται) Δείτε την τελική λίστα εδώ!

Amazon
Public
Media Markt
E-SHOP
Attica Beauty
Ryanair
Aegean Airlines
Olympic Air
Κωτσόβολος
Πλαίσιο
Factory Outlet
Koolfly
Notos
Attrattivo
Fullah Sugah
Weareeyes
Z-mall
Maroudas
Miss Simbolo
Voi & Noi
Bettinastores
Myshoe.gr
vidaXL.gr
Parex
Delikaris Sport
Miss Simbolo
Zic Zac
Vaptisi Online
Altershops
Telemarketing

Δες εδώ: Black Friday 2018 καταστήματα: Ποιο είναι το ωράριο στις 23 Νοεμβρίου;

Οι συμβουλές που θα πρέπει να έχεις στον νου σου πριν κάνεις τα ψώνια σου!

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών:

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, σύμφωνα με σχετική έρευνα της GfK για την PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops:

Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα:

Υπάρχουν πλατφόρμες όπου μπορείτε να «μαζέψετε» τα ψώνια σας σε ένα «καλάθι» ώστε να περιορίσετε σημαντικά και το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης.

Ψυχραιμία, ψυχραιμία και υπομονή!

Πολλοί καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άλλωστε δεν είναι μόνο η Μαύρη Παρασκευή. Μην ξεχνάτε ότι έπεται και η Διαδικτυακή Δευτέρα (Cyber Monday).

Δες εδώ: Black Friday – Πότε πέφτει; – Πότε είναι η Μαύρη Παρασκευή κάθε χρόνο!

Πώς προέκυψε η ονομασία Black Friday;

H Black Friday είναι μια αμερικάνικη παράδοση (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον μπαρμπά- Σαμ θα βρεις από κάτω), που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών -το Thanksgiving, ναι αυτό με τις γαλοπούλες- και σηματοδοτεί επί της ουσίας την αρχή της εορταστικής εμπορικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η Black Friday είναι ένα αμερικάνικο έθιμο, η επόμενη μέρα της Ημέρας των Ευχαριστιών, που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης εμπορικής περιόδου.

Τρεις είναι οι επικρατέστερες ερμηνείες για την ονομασία του Black Friday.

Η πρώτη μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50, όταν οι έμποροι έκαναν τις εγγραφές στα λογιστικά τους βιβλία χειρόγραφα. Φαίνεται ότι χρησιμοποιούσαν κόκκινο μελάνι όταν σημείωναν έλλειμμα και με μαύρο μελάνι όταν είχαν κέρδος. Την ημέρα εκείνη ξεκινούσαν οι αγορές για τα Χριστούγεννα, οπότε τα κέρδη ήταν πολλά και οι καταστηματάρχες χρειάζονταν μόνο μαύρο μελάνι. Έτσι προέκυψε το Black Friday.

Η δεύτερη ερμηνεία για την ονομασία, λέει πως η «Μαύρη Παρασκευή» πρωτοαναφέρθηκε από τους τροχονόμους στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η κίνηση των δρόμων εκείνη τη μέρα ήταν τεράστια, αφού όλοι ζητούσαν άδεια λόγω των εκπτώσεων και της έναρξης της χριστουγεννιάτικης περιόδου, οπότε γινόταν δύσκολη η δική τους δουλειά.

Μία νεότερη ερμηνεία που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου το 2013 θέλει την ημέρα αυτή να γίνονταν αγοραπωλησίες δούλων, όταν στην Αμερική ίσχυε ο θεσμός της δουλείας, πριν από τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ωστόσο, η ερμηνεία αυτή απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως από τους ιστορικούς.

Ήταν το περιοδικό «Factory Management and Maintenance», το Νοέμβριο του 1951, που δημοσίευσε την πρώτη αναφορά στην ονομασία. Συγκεκριμένα, μιλούσε για τη συνήθεια των υπαλλήλων να κάνουν κοπάνα από την εργασία τους την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, προφασιζόμενοι ασθένεια, προκειμένου να απολαύσουν την τετραήμερη αργία.

Ο όρος Black Friday χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην πολιτεία της Φιλαδέλφειας το 1961 ενώ η πρώτη επίσημη αναφορά από τους New York Times συνέβη το 1975. Αξιοσημείωτο βέβαια, ότι αν και χρησιμοποιήθηκε ευρέως ο όρος Black, ακόμη και 10 χρόνια έπειτα υπήρχαν αρκετές πολιτείες που δεν γνώριζαν τι ακριβώς είναι η Black Friday.

Δες κι αυτό: Black Friday 2018 Ελλάδα: Αυτή είναι η πιο ΕΠΙΚΗ προσφορά που βρήκαμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
34 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;