5 σνακ που θα γίνουν
Κι όμως, υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν να μειώσεις το άγχος σου!

Είναι γεγονός πως ταλαιπωρούμαστε πολύ απο το άγχος στη δουλειά!

Είσαι στο γραφείο, τρέχεις και δε φτάνεις και η πίεση χτυπάει κόκκινο!

Όταν εμφανίζεται το άγχος, ο ανθρώπινος εγκέφαλος στέλνει κατευθείαν σήμα ότι έχει ανάγκη απο “καύσιμα”,για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά.

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο, Charlotte Watts, αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός μας όταν αντιμετωπίζει έντονο στρες είναι η ζάχαρη, καθώς η ίδια υποστηρίζει ότι η ζάχαρη αποτελεί μια ιδανική λύση, όταν έχουμε άγχος στο γραφείο.

Επομένως, κάποια σνακ αποτελούν τα ιδανικά ελαφριά γεύματα που θα γίνουν “σύμμαχοί” σου στην καταπολέμηση του άγχους, μέσα στη μέρα και στο γραφείο:

  1. Αποξηραμένο μάνγκο

Το μάνγκο με την πλούσια και τρομερά γλυκιά γεύση του είναι ένα απ’ τα καλύτερα σνακ που μπορείς να δοκιμάσεις εν ώρα δουλειάς! Μάλιστα, το αποξηραμένο μάνγκο περιέχει πολλές φυτικές ίνες, ισορροπώντας τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το μάνγκο θα σε βοηθήσει σίγουρα να χαλαρώσεις λίγο και να ηρεμήσεις απ’ το υπερβολικό άγχος.

2. Αβοκάντο

Το αβοκάντο, όπως ξέρουμε, έχει λιπαρά, τα οποία όμως είναι καλά λιπαρά και επομένως το καθιστούν ως μια ιδανική επιλογή. Μπορείς να το βάλεις στη σαλάτα ή στο σάντουιτς, αλλά και να το φας σκέτο!

3. Κάσιους

Οι ξηροί καρποί είναι ιδανικοί στην καταπολέμηση του στρες, πρόσεχε όμως να μην το παρακάνεις κιόλας!

4. Μαύρη σοκολάτα

Η σοκολάτα βοηθά άμεσα με το ακατάσχετο στρες. Η μαύρη σοκολάτα είναι υγιεινή, ενώ αν προσθέσεις και ξηρούς καρπούς παίρνεις έξτρα πρωτεΐνη.

     5. Σαλάτα με μαρούλι

Το μαρούλι είναι ένα λαχανικό που ηρεμεί το νευρικό σύστημα και βοηθά στην χαλάρωση του άγχους! Είναι μια επιλογή που είναι κρίμα να παραλείψεις. Είναι και νόστιμο και πολύ υγιεινό!

Δες κι αυτό: 9 βραδινά σνακ που μπορείς να φας και να μην πάρεις βάρος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;