Η Ναόμι Κάμπελ και η μητέρα της πρωταγωνιστούν φέτος στην εορταστική καμπάνια του οίκου Burberry!
Είναι πανέμορφες κι οι δύο!

Ο οίκος Burberry έχει μπει για τα καλά σε christman mood και διαφημίζει απο το φετινό Νοέμβρη την εορταστική του καμπάνια, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν κάποια απο τα γνωστότερα πρόσωπα της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων θα είναι το διάσημο super μοντέλο, Naomi Campbell, και η μητέρα της, Valerie Morris-Campbell.

H μητέρα της Naomi έχει υπάρξει μοντέλο στο παρελθόν και εκείνη δίδαξε στην κόρη της πως να περπατάει στην πασαρέλα!

Η Valerie μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με το υπόλοιπο καστ, στο οποίο βρίσκονταν ο Matt Smith από τη σειρά «The Crown», η γνωστή ηθοποιός Kristin Scott Thomas, η ράπερ M.I.A. και η καλλιτέχνιδα-φωτογράφος, Juno Calypso.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το πασίγνωστο μοντέλο, Naomi Cambell εμφανίζεται με τη μητέρα της, αφού το 1993 οι δύο τους ανέβηκαν στην πασαρέλα για μια θρυλική επίδειξη μόδας του Thierry Mugler και το 2010 εμφανίστηκαν ξανά μαζί στο φιλανθρωπικό σόου “Fashion for Relief” στο Λονδίνο.

Φέτος, λοιπόν, μάνα και κόρη θα επιστρατεύσουν για τρίτη φορά την ακαταμάχητη γοητεία τους, για το σκοπό της εορταστικής καμπάνιας του περίφημου oίκου, Βurberry.

Ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας του βρετανικού brand Burberry είναι «Close Your Eyes and Think of Christmas» και απ’ ότι φαίνεται θα έχει τεράστια επιτυχία!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: People’s Choice Awards 2018: Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;