Οι αρετές που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να θεωρείται καλός σύντροφος
Και πρέπει να τις αναζητάς...

Θα μπορούσα, κάλλιστα, να σου πω «ιδανικός σύντροφος» αλλά η λέξη «ιδανικός» είναι σχετικά δύσκολη να χρησιμοποιηθεί όταν μιλάμε για σχέσεις.

Μια καλή σχέση ορίζεται από εμάς τους ίδιους και η επιλογή ενός καλού συντρόφου μπορεί να δύσκολη, αλλά δεν είναι ανέφικτη. Ανοιχτά μάτια θέλει και καλή διάθεση. Από εκεί και έπειτα όλα έρχονται.

Αυτές είναι οι αρετές που ορίζουν έναν καλό σύντροφο:

1.Είναι ευαίσθητος μαζί σου.

Δεν είναι όλοι οι άνδρες ευαίσθητοι και ο καθένας εκφράζει με διαφορετικό τρόπο την ευαισθησία του. Απλά, ένας καλό σύντροφος προσπαθεί να κατανοήσει τη δική σου ευαισθησία και να σε ακολουθήσει σε αυτό το μονοπάτι.

2.Είναι οπαδός σου.

Σε στηρίζει σε ότι κάνεις και ζητωκραυγάζει σε κάθε σου επιτυχία. Δε ζηλεύει αυτά που πετυχαίνεις και είναι αυτός που θα σε βγάλει αμέσως έξω για να γιορτάσετε. Είναι δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα.

3.Θέλει να «δουλέψει» για τη σχέση.

Αν είναι αδιάφορος απέναντι στα προβλήματα της σχέσης, αργά ή γρήγορα θα φύγει. Ένας καλός σύντροφος θα μείνει μέχρι τέλους και θα παλέψει να κάνει δυνατή τη σχέση του.

4.Ξέρει τι θέλει.

Ότι πιο σημαντικό! Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που να ξέρει τι θέλει και να προσπαθεί να το βρει; Ένας καλός σύντροφος ξέρει τι θέλει από την αρχή και μη γελιόμαστε, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβεις ούτε εσύ, ούτε αυτός. Αν κάποιος θέλει να προχωρήσει σε μια σχέση, το κάνει. Αν πάλι δε θέλει, θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να αποφύγει κάποιες καταστάσεις.

5.Δε σε κάνει να αμφισβητείς.

Ένας καλός σύντροφος δε θα σε αφήσει να αμφισβητήσεις τις προθέσεις του αλλά και τη σχέση σας. Θα σε κάνει να αισθανθείς σιγουριά και δε θα σταματήσει να σου δείχνει πως είσαι αυτή που τον γεμίζει σαν άνθρωπο.

Δες και αυτό: Διαλύεις τις πιθανότητες να βρεις την αδερφή-ψυχή σου όταν λειτουργείς με αυτούς τους τρόπους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;