Ακόμα ένας Δήμος θα πραγματοποιήσει διανομή ΔΩΡΕΑΝ προϊόντων!
Δείτε αναλυτικά!

Ακόμα ένας Δήμος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε διανομή δωρεάν προϊόντων σε δικαιούχους του ΚΕΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θερμαϊκού θα διανείμει τα προϊόντα σε δικαιούχους ΚΕΑ των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 30-9-2018, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο–Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21οχλμ της Λ.Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας (στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία»), σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

•Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 (ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ -ΤΡΟΦΙΜΑ)
•Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 (ΜΑΝΑΒΙΚΗ – ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν και τις δύο μέρες και η διανομή ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους δικαιούχους από τις 10:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Δωρεάν για ανέργους τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι νωπά, συσκευασμένα, απορρυπαντικά και μαναβική (κοτόπουλο,όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, πατάτες, κρεμμύδια, απορρυπαντικά), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο e-mail τους.

Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής), καθώς για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;