35 Θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους! Δες ΕΔΩ τις προκηρύξεις!
Δείτε αναλυτικά!

33 Θέσεις εργασίας – Δήμος Κορυδαλλού

Ο Δήμος ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει για την λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2018-2019 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) χρονικής διάρκειας έως εννέα (9) μηνών για τις εξής ειδικότητες:

Τριάντα τρείς (33) καθηγητές ή δάσκαλοι στις εξής ειδικότητες:

Ένας (1) καθηγητής μουσικής με δίπλωμα ή πτυχίο ενορχήστρωσης και διεύθυνσης ορχήστρας και ανωτέρων θεωρητικών.
Τέσσερις (4) καθηγητές ή δασκάλους θεωρητικών μουσικής με δίπλωμα ή πτυχίο αρμονίας ή ανωτέρων θεωρητικών μουσικής.
Επτά (7) δασκάλους ή καθηγητές κιθάρας με πτυχίο ή δίπλωμα κιθάρας.
Επτά (7) δασκάλους ή καθηγητές πιάνου με πτυχίο ή δίπλωμα πιάνου.
Τρείς (3) δασκάλους ή καθηγητές τοξοτών εγχόρδων (βιολί, βιόλα, κόντρα μπάσου, βιολοντσέλου) με πτυχίο ή δίπλωμα των αντίστοιχων οργάνων.
Δύο (2) δασκάλους ή καθηγητές αρμονίου με πτυχίο ή δίπλωμα αρμονίου.
Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή χάλκινων πνευστών με πτυχίο ή δίπλωμα χάλκινων πνευστών.
Δύο (2) δασκάλους ή καθηγητές ξύλινων πνευστών με πτυχίο ή δίπλωμα ξύλινων πνευστών.
Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή κρουστών με πτυχίο ή δίπλωμα κρουστών.
Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή μονωδίας και τραγουδιού με πτυχίο ή δίπλωμα μονωδίας.
Ένα (1) δάσκαλο ή καθηγητή χορωδίας με αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα.
Τρείς (3) δάσκαλους ή καθηγητές μοντέρνας μουσικής με αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα. Ότι προτίθεται να προσλάβει για την λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2018-2019 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) μερικής απασχόλησης ( με ωριαία αποζημίωση) χρονικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών για τις εξής ειδικότητες:

Δέκα πέντε (15) καθηγητές ή δάσκαλοι στις εξής ειδικότητες:

Πέντε (5) καθηγητές ζωγραφικής, γλυπτικής με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Ένας (1) καθηγητή φωτογραφίας με πτυχίο φωτογραφίας ΤΕΙ ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
Ένα (1) καθηγητή ψηφιδωτού με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
Ένα (1) καθηγητή κοσμήματος με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
Ένα (1) καθηγητή αγιογραφίας με πτυχίο ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ή απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική εμπειρία.
Δύο (2) καθηγητές κλασικού μπαλέτου ή ρυθμικής με δίπλωμα της ανωτέρας σχολής χορού.
Δύο (2) καθηγητή μοντέρνων χορών απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.
Δύο (2) καθηγητές παραδοσιακών χορών απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο χορό ή απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πενταετή επαγγελματική ή εκπαιδευτική εμπειρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας κάποιου τμήματος, είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές για την στελέχωση τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την Αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση.
2. Βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση , η γενική προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή /και Ιδιωτικό τομέα (σε χρόνια και μήνες) καθώς και αν υπάρχει εμπειρία σε προηγούμενα προγράμματα του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων κ.λ.π.
3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των σελίδων όπου αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία σε διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας.
4. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου ή λοιπών τίτλων σπουδών τους. (πτυχίου κ.λ.π.)
5. Έγγραφα που να πιστοποιούν συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις (βεβαιώσεις, σεμινάρια, κ,λπ) για την ειδικότητα που απαιτείται
6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
7. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (βεβαίωση ημερών ασφάλιση από το μητρώο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ) ή Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, β) για τους άνδρες έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα, γ)δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007, δ) σε περίπτωση ανεργίας , το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είναι άνεργοι μαζί με τη σχετική βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ., ε) εάν έχουν απασχοληθεί τους τελευταίους 12 μήνες στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ ή Ο.Τ.Α.
9. Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, θα κληθούν, σε ακρόαση εκτέλεσης έργου, κατά την κρίση της επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει, τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία, τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς, συνεκτιμώντας και την εκπαιδευτική παρουσία.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση μόνο για ένα (1) κωδικό θέσης σύμφωνα με τον κατώτερο πίνακα. Υποβολή αίτησης πέραν του ενός κωδικού σημαίνει αυτόματα αποκλεισμός από την διαδικασία επιλογής.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;