Black Friday 2018 καταστήματα: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ η λίστα με τα μαγαζιά που συμμετέχουν!
Δες ΕΔΩ και βρες τα Black Friday 2018 καταστήματα που θα κάνουν ΑΚΡΑΙΕΣ εκπτώσεις!

Black Friday 2018 καταστήματα: Οι προσφορές έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Να ξέρεις βρε αδελφέ, να κάνεις μια έρευνα αγοράς, να ξέρεις ποιος θα κάνει εκπτώσεις

Πολλές αλυσίδες, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ άλλα αναμένεται πως θα το κάνουν σύντομα, αφού και τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχαν προσφέροντας σημαντικές προσφορές κι εκπτώσεις. Η Συνομοσπονδία Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ωστόσο, δεν έχει λάβει επίσημα θέση.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο Black Friday 2018; (Η λίστα θα ανανεώνεται καθώς αναμένεται πως θα δηλώσουν συμμετοχή περισσότερα καταστήματα)

Public
Media Markt
Γερμανός
Κωτσόβολος
E-SHOP
Aegean Airlines
Olympic Air
Porcelana
JYSK
IKEA
ENTOS
McArthur Glen
Smart Park
Fullah Sugah
Oysho
Prince Oliver
RiverWest
Athens Metro Mall
Πλαίσιο
GAP
Koolfly.gr
Intersport
Notos
Attica Beauty
Weareeyes
Tsakiris Mallas
Factory Outlet
Ryanair
Bitdefender
Attrativo
Bodytalk
Mat Fashion
Lidl
Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο

Δες εδώ: Black Friday 2018 καταστήματα: Δες ΕΔΩ ποια ξεκίνησαν ΗΔΗ τις ακραίες εκπτώσεις!

Οι Έλληνες καταναλωτές δεν χρειάζεται όμως να περιοριστούν στα ελληνικά μαγαζιά.

Μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες προσφορές που γίνονται στο εξωτερικό, κάνοντας τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά.

Άλλωστε, μελέτη της εταιρεία GfK για λογαριασμό της PayPal, δείχνει ότι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ψωνίζουν από το εξωτερικό, και κυρίως από τις ΗΠΑ, δεν είναι μόνο οι ελκυστικές τιμές, αλλά και η δυνατότητα να αποκτήσουν προϊόντα που δεν διατίθενται στη χώρα μας.

Μπορείς να ψωνίσεις από αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Εξωτερικού στη Black Friday 2018: (Η λίστα θα ανανεωθεί)

Amazon

Τι πρέπει να προσέξεις πριν τις αγορές σου;

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών:

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, σύμφωνα με σχετική έρευνα της GfK για την PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops:

Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα:

Υπάρχουν πλατφόρμες όπου μπορείτε να «μαζέψετε» τα ψώνια σας σε ένα «καλάθι» ώστε να περιορίσετε σημαντικά και το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης.

Ψυχραιμία, ψυχραιμία και υπομονή!

Πολλοί καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άλλωστε δεν είναι μόνο η Μαύρη Παρασκευή. Μην ξεχνάτε ότι έπεται και η Διαδικτυακή Δευτέρα (Cyber Monday).

Black Friday 2018: Γιατί ονομάστηκε «Μαύρη Παρασκευή»;

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι την Black Friday 2018 – Μαύρη Παρασκευή;

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις αγορές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων Black Fridays, βρίσκεται ο τομέας της τεχνολογίας και συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές συσκευές με το κομμάτι του mobile να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία την οποία το Πλαίσιο. H πλειονότητα των Ελλήνων βλέπει τις προσφορές του Black Friday ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει νέα smartphone και tablet ή γενικά τεχνολογικά gadget.

Ακολουθούν τα παπούτσια και στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε τον ρουχισμό. Επόμενη κατηγορία με βάση τις αναζητήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, είναι τα κοσμήματα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται τα ρολόγια και τα μπουφάν (παλτό, jacket κ.ά.).

Πέρυσι λοιπόν είχε γίνει χαμός και τα αποθέματα είχαν εξαντληθεί πολύ σύντομα. Γι’ αυτό είναι πρακτικό να γνωρίζεις από τώρα ποια καταστήματα κάνουν προσφορές στην Black Friday 2018, να έχεις κάνει την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να πας νωρίς εκείνη την ημέρα και να προλάβεις.

Δες κι αυτό: Black Friday – Πότε πέφτει; – Πότε είναι η Μαύρη Παρασκευή κάθε χρόνο!

Black Friday 2018 Ελλάδα: Αυτή είναι η πιο ΕΠΙΚΗ προσφορά που βρήκαμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;