ΑΚΡΑΙΟ! Απαγόρευσαν τη στολή
Κι ο λόγος είναι εξίσου λογικός, όσο και... παράλογος!

Το La Casa de Papel αφού κατέκτησε εκατομμύρια κόσμου που το παρακολουθούν φανατικά στο Netflix, ετοιμαζόταν να κατακτήσει και το καρναβάλι. Οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν μία τεράστια ληστεία και η ενδυματολογική τους επιλογή ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη. Κόκκινη ολόσωμη φόρμα και μάσκα Σαλβαντόρ Νταλί…

Όπως καταλαβαίνεις είναι μία τέλεια επιλογή για τους εορτασμούς των αποκριών, όμως μπήκε ΣΤΟΠ. Τουλάχιστον στον δήμο Λεμεσού!

Με ανακοίνωσή του ο συγκεκριμένος Δήμος γνωστοποίησε πως δε θα δεχτεί συμμετοχές στο καρναβάλι, με το θέμα “La Casa de Papel”, επικαλούμενος θέματα ασφαλείας. Κι αυτό γιατί οι ήρωες ήταν πλήρως καλυμμένοι και έφεραν βαρύ οπλισμό (στη σειρά), οπότε φοβούνται να συμπεριλάβουν μεγάλες ομάδες ντυμένους έτσι.

Έχει λογική αν το σκεφτείς, αλλά οι Απόκριες είναι έτσι κι αλλιώς μία “δύσκολη” περίοδος όσον αφορά τέτοιου είδους θέματα, αφού ο καθένας μπορεί να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος σε ό,τι θέλει.

Το αν θα ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση και σε άλλους Δήμους που φιλοξενούν διάσημα καρναβάλια, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμα!

Δες κι αυτό: La casa de Papel: Να μία (ρεαλιστική ) κριτική για τη σειρά που έχει ξεσηκώσει τους πάντες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;