10 μέρη του σώματος για να κάνεις τατουάζ και να μην το καταλάβει κανείς
Για εσένα που σου έχει κολλήσει η ιδέα του τατουάζ και δε θες να σου την μπουν...

τατουάζ κρύβουν μια ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω τους και πλέον πολλοί τα αποδέχονται πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Δε ξέρω αν θυμάσαι, αλλά πιο παλιά, όποιος είχε τατουάζ είχε θέματα στη δουλειά του και δεν ήταν ιδιαίτερα αποδεκτός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

nothing can dim the light that shines from within ? (macht mal ein foto von nem tattoo an dieser stelle, ohne komplett nackt da zu stehen. gar ned so easy hey)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη the old nlnamaria is dead (@ninadeinesvertrauens) στις

Η τεχνική του τατουάζ εξασκούνταν σε όλο τον κόσμο για πολλούς αιώνες και πολλές φυλές στον κόσμο όπως οι Αινού, ιθαγενείς της Ιαπωνίας, οι Αταγιάλ , οι Σιντίκ, οι Τρουκού ,οι Βέρβεροι της Ταμάζγκα εξασκούσαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την τέχνη της δερματοστιξίας σε διάφορα μέρη του σώματος τους για να δείξουν τη δύναμη τους ή άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.

Είναι φρόνιμο και ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις σκεφτεί πολύ καλά το σημείο που θέλεις να χτυπήσεις ένα τατουάζ γιατί δεν αποκλείεται να μετανιώσεις κάποια στιγμή για την επιλογή σου. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν αποδέχονται τα «φανερά» τατουάζ στο χώρο εργασίας γιατί πολύ απλά δε θέλουν.

Μη ξεχνάς πώς πρέπει να «χτυπήσεις» ένα σχέδιο που σε εκφράζει και σημαίνει κάτι για εσένα. Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη μόδα που θες να ακολουθήσεις, αλλά σημασία έχει να σημαίνει κάτι για εσένα.

Όμως, αν σου έχει κολλήσει η ιδέα τότε, αυτά είναι τα μέρη του σώματος στα οποία μπορείς να κάνεις τατουάζ και να μην το καταλάβει κανείς!

1.Στο εσωτερικό των δαχτύλων

2.Στους γλουτούς

3.Κάτω από το στήθος

4.Στη μασχάλη

5.Πίσω από το αυτί

6.Στον αυχένα

7.Στη γλώσσα

8.Στο εσωτερικό των χειλιών

9.Στην πατούσα

10.Στο εσωτερικό των μηρών

Δες και αυτό: 13 λευκά τατουάζ που όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;