Next Top Model: ΝΑΙ, η Ροζάνα απέδειξε ότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκεί μέσα! (video)
Η καλύτερη του Next Top Model!

Οι φετινές παίκτριες του Next Top Model, έχουν πάει καλά “προπονημένες” σχετικά με το τι χρειάζεται για να φτάσεις ψηλά στον κόσμο του ριάλιτι (του μόντελινγκ, δεν ξέρω). Από την πρώτη μέρα λοιπόν, οι περισσότερες από αυτές ξεκίνησαν τις κακίες και τις ίντριγκες που θα τις έφερναν μπροστά στις κάμερες για περισσότερη ώρα.

Τι νομίζεις; Κι αυτές στην Ελλάδα των ριάλιτι ζουν! Έμαθαν!

Από τις λίγες που έδειξε να απέχει από όλα αυτά, από την αρχή κιόλας, ήταν η Ροζάνα Κουτσούκου. Είχε μια φυσική ευγένεια η φυσιογνωμία αυτής της κοπέλας. Μέχρι και τον Σκουλό ηρέμησε.

Next Top Model SPOILER: Είναι αυτή η τελική εξάδα του reality;

Και έφυγε… Γιατί; Για να μείνει μέσα το plus size μοντέλο. Η Ξανθή Τζερεφού είναι επίσης ένα ευγενικό, δυναμικό κορίτσι, με διάθεση για δουλειά. ΑΛΛΑ, εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι άξιζε περισσότερο από την μικροκαμωμένη Ροζάνα. Έτσι είναι όμως… Όταν θες να συνεχίσεις να λες ότι υποστηρίζεις το diversity, τι θα κάνεις;

Η Ροζάνα όμως έφυγε, όχι απλά με το κεφάλι ψηλά, αλλά αποδεικνύοντας πως ήταν η καλύτερη από όλες εκεί μέσα. Τα κατάφερε: “Με είχε αγκαλιά η Ξανθούλα κι έλεγα από μέσα μου “Μη φύγει η Ξανθούλα! Η Ξανθούλα πρεσβεύει κάτι πάρα πολύ δυνατό, έχει πάρα πολλά πράγματα να πει και να δείξει ακόμα” και δεν ήθελα να φύγει εκείνη”.

Δεν ξέρω αν η Ξανθή μπορεί να κάνει τη διαφορά στο θέμα του body shaming, αλλά εσύ Ροζάνα έκανες τη διαφορά με τον χαρακτήρα σου. Μπράβο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;