7 λόγοι για τους οποίους ο κολλητός σου είναι ο life coach που χρειάζεσαι
Ξέρει πολλά... πάρα πολλά...

Οι κολλητοί μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε και δε θα αλλάξει ποτέ αυτό…

Κολλητός είναι εκείνος που ένα μεθυσμένο βράδυ σε απέτρεψε από μοιραία λάθη, εκείνος που ξενύχτησε μαζί σου όταν σε παράτησε εκείνο το άτομο που πίστεψες πως είναι ο έρωτας της ζωής σου, εκείνος που θα σε κοιτάξει για λίγα λεπτά και θα καταλάβει αμέσως τι σκέφτεσαι. Είναι πολλά και σε ξέρεις καλύτερα από όλους, οπότε γιατί να μην του δώσεις την ευκαιρία να γίνει ο life coach που χρειάζεσαι σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Οι κολλητοί μας έχουν τη μαγική ιδιότητα να μετατρέπουν τη λύπη σε χαρά, τη μοναξιά σε πάρτι και γενικά μπορούν να μας κάνουν μόνο καλό. Ειδικά, όταν μας μιλούν με σκληρό λόγο. Θέλουν το καλό μας…

Γιατί πρέπει να γίνει ο κολλητός σου, ο life coach σου;

1.Ξέρει τι σου αρέσει να κάνεις και ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή καριέρας ή να σε συμβουλέψει πάνω στο θέμα της δουλειάς.

2.Επειδή γνωρίζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, μπορεί να σε πλησιάσει πιο εύκολα και να ξεκλειδώσει τις σκέψεις σου, με αποτέλεσμα να βρει πιο γρήγορα λύση στο πρόβλημα σου.

3.Θα είναι δίπλα σου, ανά πάσα ώρα και θα ακούσει ότι έχεις να του πεις.

4.Θα σου πει τα πράγματα με το όνομα τους και δε θα παρεξηγηθείς.

5.Με τον κολλητό σου έχεις την ευκαιρία να θέσεις κοινούς στόχους και να δουλέψετε πάνω σε αυτούς για να πετύχετε και οι δυο.

6.Ξέρει πως να σε κάνει καλά όταν είσαι down (και δεν εννοώ, να σου φέρει ένα καφάσι μπύρες). Ξέρει πως να σε αντιμετωπίσει και να σε κάνει να μην κλαίγεσαι.

7.Είναι ο προσωπικός σου cheerleader και πάντα θα σε στηρίζει σε ότι και αν κάνεις.  Το μόνο που τον νοιάζει είναι να είσαι καλά.

Δες και αυτό: 5 φυσικοί τρόποι για να ξεκουράζεσαι μετά από μια δύσκολη μέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;