5 τρόποι για να ξεκολλήσει το μυαλό σου όταν έχεις μπλοκάρει στη δουλειά
Μην αγχώνεσαι και πάρε μια ανάσα!

Είναι λογικό να μην μπορείς κάθε μέρα να έχεις τις τέλειες ιδέες και να την καλύτερη απόδοση στη δουλειά. Άνθρωπος είσαι και πρέπει και οι γύρω σου να το καταλάβουν.

Αν είσαι από αυτούς που παθιάζονται με τη δουλειά τους και θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά, τότε είναι λογικό να αγχώνεσαι όταν ξαφνικά «κολλάει» το μυαλό σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Απλά  πρέπει να χαλαρώσεις, γιατί όταν πιέζεσαι, το στρες παίρνει θέση μάχης και σε καταβάλλει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις το μυαλό σου όταν έχεις μπλοκάρει στη δουλειά και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις από σήμερα κιόλας.

1.Κλείσε για μισή ώρα τον υπολογιστή σου και βγες στο μπαλκόνι να δεις λίγο ήλιο και να πάρεις αέρα. Πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου. Μη σκεφτείς λεπτό ότι πρέπει να δουλέψεις.

2.Ζήτα από τους συναδέλφους σου βοήθεια και προσπάθησε να πάρεις έμπνευση από αυτούς.

3.Παρήγγειλε τον αγαπημένο σου καφέ από το μαγαζί της γωνίας και κατέβα να τον πάρεις. Θα δεις κόσμο, θα δεις άλλες εικόνες και θα ξεθολώσει το μυαλό σου.

Είσαι workaholic και αυτές οι συνήθειες αποδεικνύουν την αλήθεια

4.Άφησε στην άκρη τακτικές που, ίσως, δεν λειτουργούν σωστά για τη συγκεκριμένη μέρα και προσπάθησε να βρεις κάτι καινούργιο να κάνεις. Αν δεν πιέζεσαι χρονικά, μπορείς να πιάσεις κάτι άλλο και να επανέλθεις στο προηγούμενο task όταν χαλαρώσεις.

5.Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Όταν σε πιάνει άγχος, είναι σαν να κλειδώνει ο εγκέφαλος και δε σκέφτεσαι λογικά. Κάτι το οποίο δεν λειτουργεί, όταν δουλεύεις. Αν νιώθεις κολλημένος, πάρε ένα τηλέφωνο τον κολλητό σου, τον δεσμό σου ή κάποιον φίλο και πείτε τα νέα σας. Θα ακούσεις κάτι διαφορετικό και θα χαλαρώσεις γιατί μιλάς με κάποιο οικείο πρόσωπο.

Δες και αυτό: Συνέντευξη για δουλειά: Πώς να απαντήσεις σε τρεις ερωτήσεις-παγίδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;