Next Top Model: Συνέβη κάτι περίεργο στο χθεσινό επεισόδιο και μου προκάλεσε πολλά ερωτήματα!
Μια ατάκα στο Next Top Model με έβαλε σε σκέψεις!

Το Next Top Model έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα κορίτσια που μένουν στο σπίτι έχουν η καθεμία της δική τοςυ ομορφιά, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αποχώρησε η Μέγκι Ndrio. Μια γυναίκα που με τη συμπεριφορά της ξεσήκωσε αντιδράσεις και δεν έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα στο σπίτι. Αλλά, οκ δε γίνεται να συμπαθούμε τους πάντες και τα πάντα σε αυτή τη ζωή. Σωστά;, Κατά την αποχώρηση της, κάποιες παίκτριες δεν θέλησαν να τη χαιρετίσουν και αυτό, εννοείται πως είναι δικαίωμα τους αλλά για τα μάτια του κόσμου και για να δείξουμε ότι έχουμε τρόπους, μήπως θα έπρεπε να πουν ένα goodbye ή έστω ένα aloha;

Δε θα σταθώ, όμως, στην αποχώρηση του Next Top Model αλλά σε κάτι που είδα ή μάλλον άκουσα προς το τέλος του επεισοδίου και πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις.

Η πανέμορφη, και το εννοώ, Χριστιάννα Σκούρα, συζητούσε μαζί με την Ιωάννα Σαρρή για την φωτογραφία της Ξανθής Τζερεφού και έδειξαν πως δεν τους άρεσε πολύ, όμως, η Χριαστιάννα επέλεξε έναν άκομψο τρόπο , κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, για να εκφραστεί, νομίζοντας πως δεν ακούγεται. Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: «Πας καλά, είναι πολύ χοντρή ρε…». Χμμ, και τότε ξεκίνησε ο προβληματισμός μου.

Οκ, μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια και γενικά, στη ζωή αλλά γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους λέξεις για να εκφραστούμε; Γιατί πρέπει μια γυναίκα να μιλά με τέτοιον τρόπο για μια άλλη γυναίκα; Θα σταματήσουμε, άραγε, να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις για να περιγράψουμε έναν άνθρωπο;

Στο δικό μου το μυαλό, όλοι είμαστε ξεχωριστοί. Όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικό τρόπο ομιλίας, άλλα μαλλιά, άλλα σώματα και δε γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο και να μην εκφραζόμαστε έτσι, πουθενά και για κανέναν. Όπως και αν είναι ο άλλος, από όπου και αν είναι.

Στο χώρο της μόδας έχουν ακουστεί πολλά, πολλά μοντέλα πιέζονται, προσπαθούν να διατηρήσουν μια καλή εμφάνιση και γενικότερα να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν. Αλλά, όλα έχουν και κάποια όρια.

Αισθάνθηκα τρομερά άβολα, όταν άκουσα τη συγκεκριμένη ατάκα από το στόμα της κοπέλας που κάποια μέρα θα βγει από το παιχνίδι και θα θελήσει να γίνει πρότυπο για άλλα κορίτσια.

Ας σταματήσουμε, επιτέλους, σαν γυναίκες να θάβουμε η μια την άλλη και ας ξεκινήσουμε να στηρίζουμε η μια την άλλη. Αρκετή κακιά υπάρχει στον κόσμο, δε νομίζεις;

Δες το βίντεο από το 2:00:07 για να καταλάβεις τι εννοώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;