Next Top Model: Καγιά εναντίνον Σκουλού! Τι έγινε στο πάνελ;
Η κριτική επιτροπή του Next Top Model ήρθε σε αντιπαράθεση!

Στο Next Top Model έχουμε δει πολλά, τόσο από τα κορίτσια, αλλά και από την κριτική επιτροπή.

Έχουν ακουστεί τρελές ατάκες, όμορφα λόγια αλλά και κάποιες λεξούλες που αν της έλεγαν σε εμένα δε ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Η κριτική επιτροπή του Next Top Model έχει βρεθεί πολλές φορές σε αντιπαράθεση αλλά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά τη Βίκυ Καγιά να αντιδρά έντονα απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό.

Πολλές φήμες ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για τη σχέση της Καγιάς και του Σκουλού και δεν είναι λίγες οι εκπομπές που αναφέρουν πως υπάρχει ένταση μεταξύ τους και πως δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Εγώ όμως σκέφτομαι και λέω:« Δεν είναι έτσι σε όλες τις δουλειές;».

Κάποιες φωτογραφίες των κοριτσιών κατάφεραν να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα στους δυο κριτές και η Καγιά δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε κάποια λόγια που ανέφερε ο γνωστός φωτογράφος.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε σε μια κοπέλα πως δεν ήταν καλή η φωτογραφία της, και όταν είπε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου πως δε συμφωνεί με αυτή την άποψη, ο Δηημήτρης Σκουλός ξεκίνησε να σταυροκοπιέται και να δείχνει πως έχει τελείως διαφορετική άποψη με την Καγιά. Χαμούλης, εν ολίγοις, αλλά οκ, συμβαίνει πάνω στη δουλειά. Δε γίνεται να συμφωνούμε με όλους.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Μεγάλος τσακωμός για την τριάδα «φωτιά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;