Είδαμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο HOTEL ΕΡΜΟΥ και πρέπει να τη δεις και εσύ!
Ελεωνόρα Ζουγανέλη... Δε χρειάζεται συστάσεις αυτή η γυναίκα...

Το σκηνικό απλό, λιτό και εξαιρετικά μοναδικό…

Μια σκηνή, από κάτω τραπέζια και ένας χώρος που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή… Eκείνη των καμπαρέ, με μια φινέτσα άλλης εποχής!

Λίγο μετά τις 11 ακούω μια φωνή να μας καλησπερίζει από τη σκηνή και τότε όλα ξεκίνησαν. Κρατώντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, ακούς την αισθαντική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και ταξιδεύεις. Μεταφέρεσαι σε παλιές καταστάσεις που έχεις ζήσεις, που τραγούδια της γνωστής καλλιτέχνιδας έντυσαν τις στιγμές της ζωής σου. Όταν έκλαψες, πόνεσες και αισθάνθηκες. Απλά υπέροχη.

Ο χαμηλός φωτισμός στο χώρο σε βοηθά να μπεις ακόμη περισσότερο στο κλίμα και να δεις την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να καταθέτει με τη φωνή της , όλα αυτά που θα ήθελες να γράψεις εκείνο το αναθεματισμένο βράδυ σε αυτόν και να τους τα στείλεις μονοκοπανιάς, αλλά δεν το έκανες ποτέ.

Ξαφνικά, τα φώτα χαμηλώνουν και ακούς το τραγούδι της «Γεροπλάτανος»… Εγώ προσωπικά ανατρίχιασα! Με μετέφερε σε μια χώρα όπου τα ρυάκια ρέουν σε καταπράσινα λιβάδια. Ναι, την Ιρλανδία εννοώ. Ο καθένας στον τόπο αναφοράς του.

Μια άλλη στιγμή που μπορεί να σε κάνει απλά να τη χαζεύεις και να θαυμάζεις τη φωνή της, ήταν όταν όταν ερμηνεύει το τραγούδι «Καίγομαι», όπου το πρόσωπο της αγριεύει και περιτριγυρισμένη από κόκκινα φώτα σε μεταφέρει σε εκείνα τα σκοτεινά μονοπάτια που κάποτε βρέθηκες να σκέφτεσαι ένα βράδυ στο κρεβάτι σου.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τη φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, αλλά δε γίνεται να μην την εκθειάσεις, γιατί της αξίζει. Φωνάρα, τρομερή πάνω στην σκηνή! Ενώ κάπου κάπου έπαιζε με τον κόσμο κάνοντας χιούμορ. Με λίγα λόγια, την αγάπησα ακόμη περισσότερο και μπορώ να σου πως τα νέα της  τραγούδια ακούγονται ακόμη καλύτερα από κοντά. Ειδικά το κομμάτι «Δώσε μου σήμα» με έκανε να ταυτιστώ.

Αν ο δρόμος σου σε βγάλει προς το Γκάζι και σταθείς μπροστά από το Hotel Ερμού, μη διαστάσεις να κάνεις το βήμα και να μπεις προς τα μέσα. Θα σε υποδεχτεί με ένα μοναδικό τρόπο και σίγουρα, θα την αγαπήσεις και εσύ ακόμη περισσότερο.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τις εμφανίσεις της, δες εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;