Αντίθετα ζώδια: Έλκονται ή Απωθούνται;
Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα!

«Μα πώς μπορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι μαζί; Διαφέρουν τόσο πολύ…» Και όμως, τα ετερώνυμα έλκονται και μπορούν μαζί να συνυπάρξουν σε μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, γιατί πολύ απλά μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον και η σχέση τους να δουλέψει εξελικτικά!

Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι το ένα από το άλλο, έχουν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές… Όμως αυτή η «διαφορετικότητα»και η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους, είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο μοιράζονται μαζί έναν έντονο δεσμό. Στο ξεκίνημα της σχέσης δύο αντίθετων ζωδίων, η έλξη που δημιουργείται είναι δυνατή, στην συνέχεια το ζευγάρι αντιλαμβάνεται τις διαφορές του και έρχεται αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όταν ξεπεραστούν, η σχέση ολοκληρώνει και τα δύο μέλη!

Ποια είναι όμως τα αντίθετα ζώδια; Πώς μπορούν να ταιριάξουν δύο άνθρωποι που ανήκουν στα ακριβώς διαμετρικά απέναντι (αντίθετα) ζώδια; Ποιες είναι οι προοπτικές του δεσμού τους, ποια είναι τα ατού της σχέσης και τι πρέπει να προσέξουν για να διατηρηθεί η σχέση τους στο χρόνο; Δες στο αστρολογικό άρθρο που ακολουθεί…

Διάβασε τη συνέχεια εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;