5 ταξιδιωτικά tips που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις διάφορα μέρη!
Βασικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερα στον προορισμό σου.

Ωραίο πράγμα τα ταξίδια, βρε παιδί μου! Χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι και ανακαλύπτεις νέους τόπους που μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να επιστρέφεις συνεχώς.

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν στα ταξίδια τους να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και να χαλαρώσουν, αντί να δουν το μέρος που επισκέφτηκαν και να το γνωρίσουν καλύτερα. Μάλλον, δεν γνωρίζουν τους τρόπους για να ξεκινήσουν την εξερεύνηση τους ή πολύ απλά δεν τους νοιάζει.

Εγώ, όμως, όπως και εσύ, είμαστε δραστήρια τυπάκια και θέλουμε να μάθουμε απ’έξω  και ανακατωτά τον τόπο που επισκεφτήκαμε.

1.Χρησιμοποιούμε, μόνο τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δούμε πολλά περισσότερα και να γλιτώσουμε από την κίνηση που υπάρχει σε διάφορες πόλεις. Για παράδειγμα, στην Κωνσταντινούπολη, ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθείς είναι το τραμ. Τα βλέπεις όλα και σε πάει παντού. Αν πάρεις ταξί, θα «φας» τόση κίνηση που θα κουραστείς τρομερά.

2.Άσε τα γνωστά αξιοθέατα για το τέλος. Ξέρεις που είναι και πως λέγονται. Μπορείς να τα επισκεφτείς την τελευταία μέρα. Η χαρά μιας πόλης είναι σε πράγματα που δεν είναι τόσο γνωστά.

3.Δοκίμασε το φαγητό του «δρόμου». Συνήθως, σε πολλές πόλεις πωλούνται τοπικά εδέσματα στον δρόμο τα οποία είναι απλά εξαίρετα. Παραδείγματος χάρη, στο Λονδίνο υπάρχουν διάφοροι πωλητές που πωλούν fish and chips και μπορούν να σε τρελάνουν.

4.Πήγαινε στα σούπερ μάρκετ της πόλης που θα επισκεφτείς για να ανακαλύψεις τοπικά προϊόντα. Στα τουριστικά μαγαζιά θα τα ακριβοπληρώσεις.

5.Μίλα με ντόπιους ή με τους ανθρώπους στο ξενοδοχείο σου και ζήτα τους να σου προτείνουν μέρη όπου δεν τα επισκέπτονται πολλοί τουρίστες. Θα δεις πως είναι πολύ πιο ωραία.

Δες και αυτό: 5 οικονομικοί προορισμοί στο εξωτερικό για ολιγοήμερες διακοπές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;