5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να βγεις αμέσως ραντεβού

Από neolaia.gr Team 12 Νοεμβρίου 2018

Έχει οφέλη που ίσως δεν έχεις φανταστεί!

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να ζουν μόνοι τους γιατί έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις και δε θέλουν να ξαναπληγωθούν.

Οι σχέσεις είναι αρκετές weird, ειδικά στις μέρες μας, αφού υπάρχει μεγάλη ελευθερία και μέσω των social media έχουμε πληθώρα επιλογών που μας «προκαλούν» να ανακαλύψουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.

Σίγουρα, έχεις φτάσει στο σημείο, κάποια στιγμή στη ζωή σου όπου αναφώνησες «Τέλος τα ραντεβού, βαρέθηκα» (εγώ το έχω πει ουκ ολίγες φορές στην «καριέρα μου), αλλά τελικά δεν χρειάζεται να τη λέμε αυτή τη φράση γιατί τα ραντεβού και αυτοί είναι οι λόγοι.

1.Μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου.

Κάθε άνθρωπος μας «βγάζει» μια άλλη συμπεριφορά και μέσω αυτής ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας.

2.Διασκεδάζεις.

Μωρέ, μια ζωή την έχουμε! Γιατί να μη βγεις ένα ραντεβού και να κάνεις την πλάκα σου, περνώντας καλά; Μέσω των ραντεβού θα πας σε μέρη που ίσως δεν έχεις ξαναεπισκεφτεί, θα πεις 5 κουβέντες με έναν άνθρωπο και θα φτιάξει η ψυχολογία σου.

3.Ανακαλύπτεις νέους ανθρώπους. 

Ο κάθε άνθρωπος έχει να πει μια ιστορία και εσύ μαθαίνεις από αυτές. Τα ραντεβού, συνήθως, γίνονται για να μάθουμε για τον άλλο και να μας πει κάποια πράγματα για εκείνον. Επίσης, μιλάμε και εμείς για τον εαυτό μας. Είναι κι αυτή μια μέθοδος ψυχοθεραπείας.

4.Μπορεί, όντως, να κάνεις μια γνωριμία ζωής.

Ποιος σου είπε ότι αποκλείεται; Αν σκέφτεσαι θετικά και δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους, τότε θα καταλάβεις. Απλά, θέλει μια μικρή προσοχή. Δεν πιστεύουμε τα πάντα και τους πάντες.

5.Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου.

Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι; Η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να ανέβει με κάποια κομπλιμέντα που θα σου κάνει ο άλλος. Ακόμη και αν δε σου αρέσει, σου φτιάχνει τη διάθεση.

Δες και αυτό: Αν κάνει αυτές τις κινήσεις στο πρώτο ραντεβού, τότε έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486