Τα πιο ευφάνταστα έργα τέχνης που έχουμε δει ποτέ!
Η τέχνη όντως ΔΕΝ έχει όρια!

Η καλλιτεχνική “φλέβα” ενός δημιουργού μπορεί να τον ωθήσει σε συλλήψεις και εικαστικές αποτυπώσεις, που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος, αλλά και ούτε κανείς απο εμάς να φανταστεί!

Τα έργα τέχνης είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και επίπονης προσπάθειας, που θέλει αφοσίωση και πάθος, παρότι δυστυχώς οι περισσότεροι καλλιτέχνες ανταμείβονται συνήθως με πενιχρά χρηματικά ποσά, για τα περισσότερα έργα τους τουλάχιστον.

Πέρα απο τα κλασικά υλικά που χρησιμοποιούνται για ένα έργο τέχνης (πηλός, χαρτί, μόλυβδος, ξύλο κ.α.), υπάρχουν και κάποια έργα τέχνης, που φτιάχνονται απο σκουπίδια, ανακυκλώσιμα υλικά ή άλλα αντικείμενα, τα οποία δεν είχαμε διανοηθεί ότι μπορεί να αποτελούν το βασικό υλικό κατασκευής μιας καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Παρακάτω, θα δείτε κάποιες δημιουργίες που προέκυψαν απο “αντισυμβατικά” υλικά, απο υλικά, στα οποία δεν είχε πάει ο νους μας σε καμία περίπτωση.

  1. Έργο τέχνης του Mark Grieve, φτιαγμένο απο ποδήλατα.

2. Φιλικό προς το περιβάλλον έργο τέχνης, της απίστευτης δημιουργού Sandhi Schimmel. Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα παίρνει ανακυκλώσιμα υλικά και σκουπίδια και τα μετατρέπει σε “θησαυρό” τέχνης. Το συγκεκριμένο έργο, All American Blonde, αποτελείται απο φορολογικά έντυπα και πολιτικά ανεπιθύμητα emails.

3. Έργο τέχνης απο χυμένο καφέ της Ιταλίδας καλλιτέχνιδας, Giulia Bernardelli.

4. Έργο τέχνης απο καραμέλες.

5. Έργο τέχνης απο δίσκους βινυλίου. 

6. Έργο απο σκόνη.

7. Έργο με ένα εκπληκτικό και αστείο κουκούτσι avocado.

8. Έργο απο ταινία κασέτας.

9. Έργο “Ατομική βόμβα”, απο ανακυκλώσιμα υλικά που δημιουργήθηκε απ’ τους Κουβανούς καλλιτέχνες Alain Guerra και Neraldo de la Paz. Οι καλλιτέχνες αυτοί χρησιμοποίησαν πεταμένα ρούχα που βρήκαν σε κάδους απορριμάτων. 

10. Έργο τέχνης απο μολύβια.

Δες κι αυτό: Τα πιο ακραία γλυπτά που έχουν εντοπισθεί στο εξωτερικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1