Lilith the Cenobite: Το στοίχημα με τον εαυτό της να μείνει στην ιστορία ως η βαρύτερη γυναίκα στον πλανήτη!
To αμφιλεγόμενο εγχείρημα της 26χρονης Λίλιθ απ' την Πορτογαλία που διχάζει τη διαδικτυακή κοινότητα!

Η Λίλιθ, γνωστή και ως “Lilith the Cenobite”, είναι μια 26χρονη κοπέλα απ’ τις Αζόρες της Πορτογαλίας, η οποία έχει διαγνωσθεί εδώ και τρία χρόνια με ηπατική εγκεφαλοπάθεια που κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Μη γνωρίζοντας πόση διάρκεια ζωής της απομένει, η Λίλιθ αποφάσισε να αφήσει το στίγμα της με τον εξής τρόπο: θέλει να περάσει στην ιστορία ως η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου!

Η φιλοδοξία της νεαρής κοπέλας φαίνεται να αποτελεί αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης, αφού έχει διχάσει τον κόσμο του ίντερνετ, ενώ η ίδια απ’ την άλλη δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υπερβολική κατανάλωση τροφών που την παχαίνουν, αφού ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός της.

Τα τρία τελευταία χρόνια, λοιπόν, η Λίλιθ καταναλώνει burgers και πολύ junk food με απώτερο σκοπό να κερδίσει πάνω απο 40 κιλά και να καταφέρει να δει το όνομά της στο βιβλίο Guinness World Records!

Η ίδια το υπογραμμίζει ως εξής: «Θέλω να αφήσω πίσω μου κάτι ιστορικό, να σπάσω ρεκόρ. Το βάρος που κερδίζω, η απώλεια βάρους και η στασιμότητα του βάρους είναι πέρα από τον έλεγχό μου».

Το κορίτσι απ’ την Πορτογαλία μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια, όπου το φαγητό αποτελούσε εν μέρει μια “πολυτέλεια” και σε νεαρή ηλικία αντιμετώπισε μια διατροφική διαταραχή, που την έκανε να αντιμετωπίζει τα τρόφιμα, ως «απαγορευμένο πράγμα που δεν πρέπει να απολαμβάνει κανείς».

Η διατροφική και συναισθηματική ενοχή της Λίλιθ εξαφανίστηκε αμέσως μόλις η ίδια διαγνώστηκε με ηπατική εγκεφαλοπάθεια το 2015. 

Η διάγνωση της ανίατης ασθένειας έφερε τα πάνω κάτω όσον αφορά τη διατροφή της Λίλιθ!

Η ίδια, τότε, ανακάλυψε μια online κοινότητα που είχε μετατρέψει την αύξηση του βάρους σε σεξουαλικό φετίχ, το οποίο ξεκίνησε να ακολουθεί και σήμερα ζυγίζει περίπου 188 κιλά!

Η ίδια εξηγεί πώς είναι να είσαι μια «feedee»:

«Εάν είστε τροφοδότης, είναι ένα φετίχ γύρω από τη σίτιση. Αυτοί παρέχουν την τροφή και μας βοηθούν να κερδίσουμε βάρος. Κυριολεκτικά δεν τρώω τίποτα, εκτός αν μου παρασχεθεί από έναν τροφοδότη»

[…] «Μεγάλωσα άστεγη και δεν έφταναν τα τρόφιμα. Αν κάποιος με τάιζε ποτέ, αυτό γινόταν από αγάπη. Πέρασα τη ζωή μου με ανορεξία, το φαγητό ήταν ένα απαγορευμένο πράγμα που υπήρχε ακριβώς για να με βασανίζει».

«Πριν από μερικά χρόνια, όταν ανακάλυψα ότι ήμουν σε τερματικό στάδιο, αποφάσισα να απολαύσω το ένοχο μικρό μυστικό μου, να ενδώσω και να φάω όσο πιο πολύ μπορούσα».

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Δεδομένου ότι τρώω μόνο αν και όταν κάποιος επιλέξει να με τροφοδοτήσει, το βάρος μου είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια της κοινότητας Ας ελπίσουμε ότι παίρνω αρκετή τροφή για να φτάσω στο στόχο μου».

Παρότι πολλοί χρήστες της κοινότητας επικρίνουν σκληρά το εγχείρημα της 26χρονης Lilith, εκείνη απαντάει τα εξής:

“Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υγεία μου ως λόγο, επειδή πεθαίνω σε λίγα χρόνια ούτως ή άλλως. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εμφάνισή μου ως λόγο γιατί είναι πολλοί που με θαυμάζουν και με θεωρούν θεά.”

«Δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για να διαμαρτύρονται, απλά ας παραδεχτούν ότι δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι με λίπος».

Όπως αναφέρει η ίδια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν το εγχείρημά της και τη θαυμάζουν!

«Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι όμως είναι θαυμαστές του BBW (Big Beautiful Women/ Μεγάλες Όμορφες Γυναίκες)- και του SSBBW (Super-Sized Μεγάλες Όμορφες Γυναίκες). Οι περισσότεροι το κρατούν μυστικό. Υπάρχουν εκατομμύρια εκεί έξω που θα ήθελαν να μου μοιάσουν ή να είναι μαζί μου».

Δες κι αυτό: Τα πιο παράξενα ρούχα που έχει αφήσει πίσω της η ιστορία της μόδας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;