Η κόντρα κορυφώνεται! Ο Μπράντ Πιτ παίρνει την κηδεμονία των παιδιών από την Αντζελίνα;
Οικογενειακές ιστορίες στο Hollywood!

Αυτό το πρώην ζευγάρι δε θα ηρεμήσει ποτέ. Όλη η ιστορία του είναι too much. Η αρχή της σχέσης του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, με την Τζένιφερ Άνιστον να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, η ίδια η σχέση τους που ήταν μόνιμα κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, τα πολλά παιδιά… Έπειτα ο γάμος μετά από τόσα χρόνια… Ο χωρισμός.

Και μήπως μετά ησύχασαν; Φήμες για νέους συντρόφους ή επιστροφή σε παλιούς, κουτσομπολιά για παρακάλια της Αντζελίνας στον Μπράντ να γυρίσει με εκείνον να τη φτύνει, δικαστήρια, κλάματα, χαμός…

Παρόλα αυτά όμως, η τελευταία πράξη του δράματος φαίνεται πως δεν έχει παιχτεί ακόμα. Αφού στις 4 Δεκεμβρίου θα γίνει το μεγάλο δικαστήριο που θα αφορά την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Η Τζολί όπως καταλαβαίνεις, θέλει την πλήρη νόμιμη κηδεμονία, ενώ ο Πιτ ζητά την κοινή επιμέλεια. Η πρώην σύζυγός του, σε ένα ξέσπασμα μικρότητας της πρώην, κατηγόρησε τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, αφού εκείνος πέρασε από όλους τους απαραίτητους ελέγχους με ψυχολόγους, ψυχιάτρους και ό,τι άλλο χρειάζεται, βγήκε καθαρός.

Μετά από όλα αυτά, και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο δικηγόρος του Μπράντ Πιτ υποστηρίζει πως είναι εξαιρετικά πιθανό, λόγω των πράξεών της, η Αντζελίνα Τζολί να χάσει εντελώς την επιμέλεια τον παιδιών τους και να πάρει την πλήρη κηδεμονία ο πατέρας τους. Γιατί; Γιατί με τη συμπεριφορά της, προσπαθεί να τα χειραγωγήσει εναντίον του.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι δε θα το αντέξει… Μακάρι να ξεκινήσουν να σκέφτονται ψύχραιμα και λογικά. Τα παιδιά ήδη έχουν ένα πολύ βαρύ φορτίο να κουβαλήσουν, αυτό της υπερέκθεσης λόγω των γονιών τους. Ας μην τα φορτώνουν περισσότερο…

Δες κι αυτό: Ο Theroux μιλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για το χωρισμό του με την Aniston!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;