3 βασικές τακτικές για να σε ερωτεύεται όλο και περισσότερο
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν υπάρχουν κόλπα;

Όμορφο συναίσθημα ο έρωτας, δεν βρίσκεις;

Κάθε ζευγάρι βιώνει με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα στην καθημερινότητα και δεν μπορείς κανείς να σου πει πως να ερωτευτείς αλλά και πως να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου απέναντι στον σύντροφο σου.

Πολλές φορές, νιώθουμε ανασφάλεια όταν πρόκειται για τα συναισθήματα του συντρόφου μας και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να τον κάνουμε να μας ερωτευτεί ακόμη περισσότερο και να μην έχει μάτια για άλλη/ άλλον.

Υπάρχουν κάποιες τακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις και έχουν ως εξής:

1.Αποδέξου τον.

Με λίγα μην προσπαθείς να τον αλλάξεις και μην γκρινιάζεις για καταστάσεις που γνώριζες από την αρχή. Δείξε στον σύντροφο σου πως είσαι στο πλευρό του και πως τον στηρίζεις. Θα δεις πως κάθε μέρα που περνάει, αυτός θα έρχεται όλο και πιο κοντά σου και θα δένεται μαζί σου γιατί καταλαβαίνεις πως τον αγαπάς για αυτό που είναι. Όταν αποδεχόμαστε έναν άνθρωπο του δείχνουμε πως τον εκτιμούμε για αυτό που είναι . Επίσης, φανερώνουμε και αυτοπεποίθηση γιατί στηρίζουμε την επιλογή μας.

2.Μην του ζητάς να αφήσει πράγματα που αγαπάει.

Πρέπει να μάθεις να κάνεις υποχωρήσεις και να δεχτείς το γεγονός πως έχει δική του ζωή. Μόλις καταλάβεις ότι πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει αυτό που αγαπάει, αυτόματα αυτός θα καταλάβει ότι το μόνο που θέλεις είναι να είναι ευτυχισμένος. Ετοιμάσου για μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας.

3.Εμπιστεύσου τον.

Μπορεί το παρελθόν σου να σε έχει διδάξει να κρατάς «πισινές» και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο σύντροφος σου πρέπει να καταλάβει ότι τον εμπιστεύεσαι και πως θέλεις να ανοιχτείς απέναντι του και να του δείξεις τι άτομο είσαι. Η εμπιστοσύνη απέναντι στον σύντροφο σου δείχνει πολλά για τη σχέση σας και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να τον κάνεις να έρθει ακόμη περισσότερο κοντά σου.

Δες και αυτό: 7 περίεργα αλλά αληθινά πράγματα που μας συμβαίνουν όταν ερωτευόμαστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;