Χριστούγεννα 2018: Η Oxford Street κηρύττει την έναρξη τους!
Ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα 2018!

Τα Χριστούγεννα 2018 θα είναι ακόμη πιο τέλεια!

Τι και αν βρισκόμαστε στην αρχή του Νοεμβρίου, τα Χριστούγεννα 2018 έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Στην Oxford Street του Λονδίνου άναψαν τα καθιερωμένα λαμπάκια και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η περιοχή, κηρύσσοντας την έναρξη των Χριστουγέννων. Αρκετοί τουρίστες αλλά και πολίτες της πόλης συγκεντρώθηκαν στο μέρος και είδαν τα φώτα να ανάβουν ενώ δεν έλειψαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?? ? Christmas is definitely Calling in #OxfordStreet !??? || #ChristmasIsCalling #ThisIsLondon ======================================== ?@London ? @Instagram ? @Beautifuldestinations ? @TimeoutLondon ? @visitlondon ? @earthpix ? @zeisscameralenses ? ======================================== #London #BBCTravel #BeautifulDestinations #Europe #UK #England #BigBen #TowerBridge #Earthpix #ItsSoLondon #VisitLondon #LondonIsOpen #MySecretLondon #MoodyGrams #LondonDecanted #Instagram #TimeOutLondon #LondonCity #LuxWT #MyLondon #ZeissCameraLenses #Londre #Londres #LondonEye #Londra #LondonCityWorld #لندن

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? London ? UK ? Europe ?? (@tmnikonian) στις

Σε πολλά μέρη στον κόσμο έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα 2018  και πολλά, μεγάλα καταστήματα σε πόλεις όπως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, έχουν ήδη ξεκινήσει να στήνουν τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και να ετοιμάζουν ειδικές προσφορές για τους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν από νωρίς τις αγορές τους.

Δες το σχετικό απόσπασμα που δημοσίευσε η Daily Mail:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;