Ο καιρός σου προκαλεί μελαγχολία, αλλά υπάρχουν τρόποι να την καταπολεμήσεις

Από neolaia.gr Team 8 Νοεμβρίου 2018

Διώξε τη θλίψη από τα μάτια σου και πάμε δυνατά!

Λίγο η βροχή, λίγο η γρήγορη εμφάνιση της νύχτας, ε, δε θέλει και πολύ για να μελαγχολήσει ένας άνθρωπος και να αρχίσει να σκέφτεται τα δικά του. Ειδικά, αν οι σκέψεις συνοδεύονται και από ροκ μπαλάντες, την έχουμε βάψει μάγκα μου!

Σηκωθείτε από ντιβάνια και καναπέδες και αφήστε την μελαγχολία στην άκρη γιατί ο καιρός μπορεί να έχει αλλάξει (μέχρι πότε δεν ξέρουμε), αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μας πέσουν τα μούτρα.

Η κάθε εποχή έχει τη χάρη της, το ίδιο και οι καιρικές συνθήκες. Η βροχή δεν πρέπει να σε σε ρίχνει αλλά να σκέφτεσαι πιο θετικά. Οκ, δεν μπορείς να πας σχεδόν πουθενά αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις διασκεδαστικούς τρόπους για να αράξεις σπίτι και να είσαι κομπλέ!

1.Δες ταινίες με κωμικό περιεχόμενο και φτιάξε έναν κουβά ποπ-κορν. Απαγορεύονται οι συναισθηματικές ταινίες και τα θρίλερ.

2.Κάνε βιντεοκλήση με τους φίλους και μιλήστε. Σίγουρα, ο καθένας από εσάς θα έχει να πει κάτι. Στην τελική ξεκινήστε να κράζετε τον καιρό και αναπολήστε το καλοκαίρι.

3. Μαγείρεψε κάτι που λαχταράς εδώ και πολύ καιρό και θα δεις πως η μελαγχολία θα φύγει αμέσως.

4.Αν ο καιρός είναι οκ, κάλεσε εκείνον ή εκείνη που θες σπίτι για να πιείτε ένα κρασί. Ιδανική ευκαιρία.

5.Καθάρισε επιτέλους την ντουλάπα σου και άρχισε να σκέφτεσαι τα επόμενα ψώνια που θα κάνεις. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις.

6. Γέμισε την μπανιέρα με άλατα και απόλαυσε την ηρεμία σου. Δεν θα την έχεις για πάντα. Ιδανικά, μπορείς να πάρεις ένα ποτήρι κρασί και θα νιώσεις πως παίζεις σε κάποια αισθηματική ταινία.

7.Κάνε zumba! Βάλε video που θα βρεις στο Youtube και μάθε χορογραφίες. Ούτε που θα καταλάβεις την βροχή.

8.Δες εκείνο το reality που δεν έχεις προλάβει  να δεις εδώ και καιρό και τρόλλαρε με τον δικό σου τρόπο την όλη φάση.  Έχεις να χάσεις κάτι;

Δες και αυτό: 7 σημάδια που βλέπουν οι άλλοι και καταλαβαίνουν πως προχωράς στη ζωή σου