5 πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να σου πει ο personal trainer σου
Όταν τον βλέπεις να μη μιλάει, να ξέρεις πως τα σκέφτεται!

Ωραίο πράγμα η γυμναστική, και ειδικά όταν κάνεις personal training!

Πλέον, είναι μόδα να έχουμε τον κομμωτή μας, τη μανικιουρίστα μας και τον personal trainer μας. Είναι μια μόδα που μας κάνει καλό και μας βοηθά να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο που έχουμε θέσει για τη σωματική υγεία μας.

Εδώ που τα λέμε, οι personal trainers δεν περνούν και εύκολα, καθώς έχουν να διαχειριστούν διαφορετικούς ανθρώπους καθημερινά και θέλουν να δουν τη δουλειά τους να γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να αγχώνονται για εσένα και για εμένα που θέλουμε άμεσα αποτελέσματα.

Κάνοντας μια γρήγορη συζήτηση με κάποιους γυμναστές, μάθαμε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που σκέφτονται και δεν τα αποκαλύπτουν ποτέ σε κάποιον που γυμνάζεται γιατί δε θέλουν να φανούν απότομοι, σκληροί και κακοί.

Αυτά είναι κάποια πράγματα που δεν αναφέρουν!

1.Ο πόνος που νιώθεις, δεν είναι τραυματισμός!

Είναι λογικός να νιώθουμε κάποιες ενοχλήσεις όταν γυμναζόμαστε και δεν πρέπει να φοβόμαστε πως έχουμε τραυματιστεί βαριά. Απλά στην αρχή, τα πάντα μας φταίνε.

2.Τρως παραπάνω από όσο μου λες.

Δεν πρέπει να λέμε ψέμματα στον γυμναστή μας γιατί καταλαβαίνει τι κάνουμε και απλά δε μας το λέει για να μη μας φέρει σε δύσκολη θέση.

3.Επειδή πηγαίνεις για γυμναστική, δε σημαίνει πως γυμνάζεσαι!

Ένας personal trainer καταλαβαίνει πότε είσαι έτοιμος να γυμναστείς πραγματικά αλλά δε θέλει να σε πιέσει, για αυτό είναι χαλαρός μαζί σου. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως συμφωνεί.

4.Άσε το τηλέφωνο κάτω!

Πολλοί έχουν το κινητό τους όταν έχουν personal γιατί θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να μιλήσουν. Δεν είναι απαραίτητο και μπορείς να το αποχωριστείς για μια ώρα!

5.Πάρε νέα παπούτσια και άνετα ρούχα.

Τα παλιά σου αθλητικά παπούτσια μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στις αρθρώσεις αλλά και να προκαλέσουν πόνο στην πλάτη.Απλά, δε θα στο πει αυτό γιατί δε θέλει να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να νομίζεις πως προσπαθεί να σου πασάρει κάποια εταιρεία.

Δες και αυτό: 10 φορέματα που θα φοράς όλη μέρα και θα είσαι στιλάτη! (Online αγορά)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;