Μπορεί ο ιδρώτας να σου δείξει κάποια πράγματα για την υγεία σου;
Είναι... μαρτυριάρης!

Όλοι οι άνθρωποι ιδρώνουμε! Άλλοι λίγο, άλλοι πολλοί αλλά συμβαίνει!

Ο ιδρώτας δεν είναι μόνο νερό. Αποτελείται από διάφορα μέταλλα και μπορεί να μαρτυρήσει κάποια πράγματα για την υγεία μας.

1. Μπορεί να φανεί αν έχουν «πέσει» τα επίπεδα νατρίου στον οργανισμό σου.Το νάτριο είναι ένας ηλεκτρολύτης που βοηθά τον οργανισμό να έχει ενέργεια. Ο «αλμυρός» ιδρώτας φανερώνει πως έχει πέσει, σύμφωνα με το Woman’s Health.

2.Μπορεί να αποκαλύψει μια… εγκυμοσύνη. Οι γυναίκες που αρχίζουν να ιδρώνουν περισσότερο από το συνηθισμένο και παρατηρούν μια λάμψη στον ιδρώτα τους, δεν είναι απίθανο να κυοφορούν.

3.Τα επίπεδα γλυκόζης μπορεί να γίνουν αντιληπτά από τον ιδρώτα μας. Όσοι έχουν διαβήτη, ιδρώνουν πολύ συχνά και ειδικά τη νύχτα, όπου τα επίπεδα πέφτουν. Εννοείται, πως δε σημαίνει ότι επειδή κάποιος ιδρώνει πολύ, ότι πάσχει από διαβήτη απλά δεν είναι κακό να κάνουμε μια εξέταση.

4.Ο ιδρώτας σου αποκαλύπτει πόσο υγρά χάνεις από τον οργανισμό σου. Α ιδρώνεις πολύ, είναι πιθανό να μένεις αφυδατωμένος χωρίς να το καταλαβαίνεις. Οπότε, είναι καλό να πίνεις πολύ νερό και να διατηρείς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο.

Δες και αυτό: Μια γάτα την είδε μοντέλο και δεν έφευγε από την πασαρέλα! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1