We have a winner! Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2018!
Κυρίες και κύριοι, έχουμε νικητή!

Ε, ναι λοιπόν έχουμε νικητή!

Το περιοδικό People κάθε χρόνο ανακοινώνει τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς και φέτος ο ηθοποιός, Idris Elba παίρνει τον τίτλο για το 2018.

Ο 46χρονος ηθοποιός είναι από τους άνδρες της παγκόσμιας showbiz που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον γυναικείο πληθυσμό με την παρουσία του και δικαίως κατέκτησε τον τίτλο. Πέρυσι, ο τραγουδιστής της κάντρι και κριτής του αμερικάνικου «The Voice», Blake Shelton πήρε τον τίτλο.

O Idris Elba προκάλεσε πολλά σχόλια τον τελευταίο καιρό γιατί δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν τον ηθοποιό να είναι ο νέος James Bond, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο δε θα αναλάβει χρέη μυστικού πράκτορα. Βέβαια, όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη… Who knows!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Who’d have thought it! Thank you @people & all the fans for naming me #SexiestManAlive. Don’t forget to grab your issue this week, link in bio. I’m honoured & thankful. But what’s even more important is your vote in the midterm elections. Your vote can make a difference! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba) στις

Ο Idris Elba είναι ο 33ος άνδρας που λαμβάνει τον συγκεκριμένο τίτλο και η ανακοίνωση του έγινε μέσα από την εκπομπή του Jimmy Fallon «The Tonight Show». Ο ηθοποιός δήλωσε πως η μαμά του θα είναι πολύ, πολύ περήφανη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Here is me, fully appreciative of the sunshine in London. Just finished @mixmag @mixmaglab tonight, the people were welcoming and the vibes, officially noiiiice. Big up Sabbi for capturing the moment. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba) στις

Δες και αυτό: Μαριάννα Παινέση: 6 πράγματα που δεν ήξερες για το μοντέλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;