Τον αγαπώ αλλά μου βγάζει τον χειρότερό μου εαυτό. Τι φταίει;
Μερικές φορές η αγάπη δεν είναι αρκετή για να κρατήσει μια σχέση

Είμαι χωρισμένη και έχω ένα παιδάκι. Έχω σχέση 1,5 χρόνο και πήραμε την απόφαση από κοινού πριν από ένα 5μηνο, διότι δεν είχα άλλη λύση, να έρθουμε Γερμανία και όταν τα κατάφερνα (όχι περισσότερο από 1 χρόνο) θα έφερνα και το παιδί μου εδώ. Όμως ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι μαζί μου έβγαλε έναν άλλο εαυτό που δεν ήξερα. Έγινα κακιά μαζί του. Ζήλια, γκρίνια, καυγάδες, σε βαθμό που να αρπαζόμαστε στα χέρια. Ο άνθρωπος αυτός στην ουσία δεν μου έκανε κανένα κακό. Μου θυμίζει όμως σε πολλά τον μπαμπά μου, ο οποίος πέθανε από ναρκωτικά όταν ήμουν 14. Τον βρήκα η ίδια μέσα στο μπάνιο πεθαμένο.

Αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ πολύ, αλλά γυρνάω στην Ελλάδα γιατί του κάνω κακό. Τον αγαπάω τόσο πολύ και βλέπω ότι με αγαπάει. Γίνονται πολύ ακραία πράγματα όταν μαλώνουμε και όλα ξεκινούν από εμένα. Το ξέρω ότι είναι λάθος και ότι αυτά που λέω εναντίον του δεν ισχύουν, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα.

Τα φταίει; Η παιδική μου ηλικία; Το ότι μου λείπει αφάνταστα το παιδί μου; Γιατί μου βγήκε αυτό στον συγκεκριμένο άνθρωπο; Δώστε μου μία λύση παρακαλώ.

Διάβασε την απάντηση εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;