Nomads: Πόσα χρήματα θα λάβουν οι Εισβολείς για τη συμμετοχή τους;
Είναι πολλά τα λεφτά στο Nomads, αγάπη!

Το Nomads έχει ξεκινήσει για τα καλά και πλέον στο παιχνίδι θα βλέπουμε πρώην παίκτες του Survivor να αγωνίζονται ενάντια στους παίκτες που ήταν από την αρχή του reality.

Πολλά έχουν ακουστεί για την είσοδο των νέων παικτών στο Nomads και πολλοί αναρωτήθηκαν για τους λόγους που επέλεξαν οι πρώην Survivors να πάνε στη Μαδαγασκάρη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε πως οι παίκτες πήραν πάρα πολύ καλά χρήματα και η ίδια νομίζει πως ο λόγος που δέχτηκαν ήταν οικονομικός. Συγκεκριμένα είπε πως οι Εισβολείς αναμένεται να παίρνουν από 3.000- 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Τι και αν πέρασαν δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο; Είναι και πάλι έτοιμοι να περάσουν μια δύσκολη κατάσταση και να κερδίσουν πολλά από αυτή.

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζοντας την κουβέντα είπε πως σίγουρα το οικονομικό θέμα είναι σίγουρα ένα μεγάλο κίνητρο, αλλά πιστεύει πως ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε για να φτιάξει και την εικόνα του προς τα έξω.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα των Εισβολέων είναι: Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου,

Οι Επίλεκτοι είναι: Αλέξανδρος Σίαρς, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς, Mike, Δήμος Χαριστέας, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Γρηγόρης Μόργκαν,Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Nomads: Με άγριες διαθέσεις μπήκαν οι Εισβολείς! (video)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;