Black Friday 2018: Πότε θα γίνει στην Ελλάδα – Ποια καταστήματα συμμετέχουν;
Πότε θα "γιορτάσουμε" το Black Friday 2018 στην Ελλάδα, τι εκπτώσεις θα γίνουν και ποια μαγαζιά συμμετέχουν;

Το Black Friday 2018 ή στην ελληνική εκδοχή του, Μαύρη Παρασκευή 2018, έρχεται για μια ακόμα φορά στη χώρα μας και οι εκπτώσεις αναμένεται να είναι πολύ “δυνατές”. Θα έχουμε λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που θέλουμε σε χαμηλότατες τιμές!

Το Black Friday γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου ο κόσμος πραγματικά ξενοιχτά έξω από τα καταστήματα προκειμένου να αποκτήσει το προϊόν που θέλει, πριν εξαντληθεί.

Στη χώρα μας ωστόσο, το Black Friday 2018 θα είναι το τρίτο που καταφθάνει στη χώρα μας, στις 23 Νοεμβρίου!

Στην Ελλάδα, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή αρκετές αλυσίδες, πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα, ενώ άλλα αναμένεται πως θα το κάνουν σύντομα, αφού και τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχαν προσφέροντας ακραίες προσφορές. Η Συνομοσπονδία Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ωστόσο, δεν έχει λάβει επίσημα θέση.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο Black Friday 2018; (Η λίστα θα ανανεώνεται καθώς αναμένεται πως θα δηλώσουν συμμετοχή περισσότερα καταστήματα)

Δες εδώ: Black Friday 2018 καταστήματα: Δες ΕΔΩ ποια ξεκίνησαν ΗΔΗ τις ακραίες εκπτώσεις!

Amazon
Public
Media Markt
E-SHOP
Γερμανός
Κωτσόβολος
Aegean Airlines
Olympic Air
Porcelana
JYSK
IKEA
ENTOS
McArthur Glen
Smart Park
Fullah Sugah
Oysho
Prince Oliver
RiverWest
Athens Metro Mall
Πλαίσιο
GAP
Koolfly.gr
Intersport
Notos
Attica Beauty
Weareeyes
Tsakiris Mallas
Factory Outlet
Ryanair
Bitdefender
Attrativo
Bodytalk
Mat Fashion
Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο
Lidl

Δες εδώ: Black Friday 2018 Ελλάδα: Δες τις πιο ακραίες εκπτώσεις σε smartphones!

Όμως, οι Έλληνες καταναλωτές δεν χρειάζεται να περιοριστούν στα ελληνικά καταστήματα.

Μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες προσφορές που γίνονται στο εξωτερικό, κάνοντας τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά.

Άλλωστε, μελέτη της εταιρεία GfK για λογαριασμό της PayPal, δείχνει ότι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ψωνίζουν από το εξωτερικό, και κυρίως από τις ΗΠΑ, δεν είναι μόνο οι ελκυστικές τιμές, αλλά και η δυνατότητα να αποκτήσουν προϊόντα που δεν διατίθενται στη χώρα μας.

Black Friday 2018 Ryanair: Ακραίες προσφορές – Εισιτήρια από 3,92 ευρώ!

Δες παρακάτω τις συμβουλές που θα πρέπει να έχεις στον νου σου πριν κάνεις τα ψώνια σου!

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών:

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, σύμφωνα με σχετική έρευνα της GfK για την PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops:

Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα:

Υπάρχουν πλατφόρμες όπου μπορείτε να «μαζέψετε» τα ψώνια σας σε ένα «καλάθι» ώστε να περιορίσετε σημαντικά και το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης.

Ψυχραιμία, ψυχραιμία και υπομονή!

Πολλοί καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άλλωστε δεν είναι μόνο η Μαύρη Παρασκευή. Μην ξεχνάτε ότι έπεται και η Διαδικτυακή Δευτέρα(Cyber Monday).

Black Friday 2018 Ελλάδα: Όσα πρέπει να προσέξεις για να μην την πατήσεις!

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι την Black Friday 2018 – Μαύρη Παρασκευή;

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις αγορές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων Black Fridays, βρίσκεται ο τομέας της τεχνολογίας και συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές συσκευές με το κομμάτι του mobile να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία την οποία το Πλαίσιο. H πλειονότητα των Ελλήνων βλέπει τις προσφορές του Black Friday ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει νέα smartphone και tablet ή γενικά τεχνολογικά gadget.

Ακολουθούν τα παπούτσια και στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε τον ρουχισμό. Επόμενη κατηγορία με βάση τις αναζητήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, είναι τα κοσμήματα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται τα ρολόγια και τα μπουφάν (παλτό, jacket κ.ά.).

Πέρυσι λοιπόν είχε γίνει χαμός και τα αποθέματα είχαν εξαντληθεί πολύ σύντομα. Γι’ αυτό είναι πρακτικό να γνωρίζεις από τώρα ποια καταστήματα κάνουν προσφορές στην Black Friday 2018, να έχεις κάνει την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να πας νωρίς εκείνη την ημέρα και να προλάβεις.

Δες κι αυτό: Black Friday 2018 Ελλάδα: Αυτή είναι η πιο ΕΠΙΚΗ προσφορά που βρήκαμε!

Black Friday 2018: Γιατί ονομάστηκε «Μαύρη Παρασκευή»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;