Nomads: Οι Εισβολείς έφτασαν Μαδαγασκάρη! (video)
Επιστροφές-καταστροφές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

To Nomads παίρνει άλλη τροπή και όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος αλλάζουν!

Οι παίκτες του Nomads μειώθηκαν και έγιναν 10! Πλέον ονομάζονται Επίλεκτοι και θα αγωνιστούν με σκοπό να πετύχουν το καλύτερο δυνατόν για να παραμείνουν στη Μαδαγασκάρη. Όμως, μια έκπληξη θα τους προκαλέσει πανικό, αφού οι Εισβολείς έρχονται και δεν είναι άλλη από κάποιους πρώην παίκτες του Survivor.

Στο τελευταίο επεισόδιο του reality είδαμε να αποχωρούν οι: Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Κουκουρίκης, Άλεξ Καββαδίας,Κάτια Τσόβγκαν και Δημήτρης Γιαλαμάς.

Οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου κατέβηκαν από το καράβι και πάτησαν έδαφος με σκοπό να βρεθούν κοντά στους ήδη υπάρχοντες παίκτες του Nomads και είμαστε σίγουροι πως θα δούμε μεγάλες ανατροπές.

Οι πρώην παίκτες του Survivor θα κάνουν την εισβολή παιχνιδάκι αφού είναι γνώστες της σκληρής επιβίωσης και ξέρουν πως να δημιουργήσουν στρατηγικές με σκοπό τη νίκη.

Ο Σάββας Πούμπορας είχε ανακοινώσει στους παίκτες πως θα δουν μια μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερα. Στο trailer βλέπουμε τους παίκτες να περπατούν προς τον προορισμό τους και φαίνονται αρκετά έτοιμοι για να κατακτήσουν και το Nomads.

Δες το trailer:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Nomads: Αυτοί είναι οι Επίλεκτοι της Μαδαγασκάρης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;