Nomads: Αυτοί είναι οι Επίλεκτοι της Μαδαγασκάρης!
Ανατροπές στο Nomads!

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads έκρυβε εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό!

Ο παρουσιαστής του Nomads, Σάββας Πούμπουρας και οι δυο ομάδες του παιχνιδιού συγκεντρώθηκαν στο μέρος όπου γίνεται το συμβούλιο για να μάθουν ποιοι θα μπουν στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε και ονομάζεται Επίλεκτοι.

Ο Σάββας Πούμπορας ανακοίνωσε πως οι παίκτες που θα δημιουργήσουν τη νέα ομάδα και θα κληθούν να αγωνιστούν στα αγωνίσματα είναι οι:  Αλέξανδρος Σίαρς, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς, Mike, Δήμος Χαριστέας, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Γρηγόρης Μόργκαν,Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι παίκτες που είδαν την πόρτα της εξόδου ήταν οι: Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Κουκουρίκης, Άλεξ Καββαδίας,Κάτια Τσόβγκαν, Δημήτρης Γιαλαμάς.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να επιλέχθηκε από το κοινό για να παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά όπως είδαμε, αποφάσισε να δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση γιατί θεώρησε πως κατάφερε να δοκιμάσει τα όρια της και ήθελε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της. Ο Σάββας Πούμπουρας δεν έκανε δεκτό, αμέσως, το αίτημα της και της ζήτησε να καθίσει και να το σκεφτεί γιατί θεώρησε πως ήταν μια βιαστική απόφαση.

Οι παίκτες του Nomads, πλέον, θα αντιμετωπίζουν τους πρώην παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα φέρουν το όνομα Εισβολείς και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά και από τις δυο ομάδες.

Δες το σχετικό απόσπασμα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη:

 

Δες και αυτό: Nomads: Δύσκολες στιγμές για τους παίκτες – Η λιποθυμία που τους τρόμαξε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;