Ο Γάλλος
Απίστευτος ο τύπος!

O 56χρονος «Γάλλος Spiderman», Αλέν Ρομπέρ, σκαρφάλωσε για ακόμη μια φορά σε έναν ουρανοξύστη χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό!
Ο άνδρας αυτός, που μιμείται το φανταστικό σουπερήρωα του Spiderman, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε 46 ορόφους ενός κτιρίου στο Σίτι του Λονδίνου, ενός απο τους ψηλότερους ουρανοξύστες της πόλης, πράγμα που είχε αποτέλεσμα την παράλυση της κυκλοφορία σε ένα τμήμα της οικονομικής συνοικίας της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δες εδώ το απίστευτο βίντεο που τον δείχνει να ανεβαίνει στο ψηλότερο κτήριο του Λονδίνου, με μόνο εξοπλισμό τα γυμνά του χέρια:

Ο Ρομπέρ χρειάστηκε περίπου 1 ώρα για να ανέβει χωρίς εξοπλισμό, πράγμα που ούτως ή άλλος συνηθίζει να κάνει, όπως έκανε και στον πύργο 230 μέτρων, Heron, υπό το βλέμμα ανύποπτων περαστικών και της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε τη γύρω περιοχή.

Ο ίδιος δηλώνει τα εξής: «Αυτό είναι που αγαπώ να κάνω» [..]«Έχω στην κυριολεξία αφιερώσει όλη μου τη ζωή στο να σκαρφαλώνω σε βουνά, σε απόκρημνες ακτές, πάντα, όμως free solo, χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας».
Ο Αλέν Ρομπέρ, έχει κατορθώσει ανάβαση χωρίς εξοπλισμό σε περισσότερους από 150 ουρανοξύστες και έχει κατακτήσει επάξια μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Δυο απ’ τις κορυφαίες επιτυχίες του είναι η ανάβαση στο υψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Μπουρτζ Χαλίφα του Ντουμπάι, το οποίο φτάνει στα 828 μέτρα και στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.

Ο Γάλλος “spiderman” αναφέρεται στο χόμπι του, το οποίο ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών, λέγοντας τα εξής: «Μόλις αρχίσω να σκαρφαλώνω, όλα πάνε καλά διότι γνωρίζω ότι θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό».

Μπράβο για την τόλμη και την έκρηξη αδρεναλίνης που αντέχει…

Δε θα το έκανα που να με πλήρωναν εκατομμύρια!

Δες κι αυτό: Τρελό! Μια κοπέλα την είδε Spiderman! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;