Ο Λαρς Φον Τρίερ επέστρεψε με καινούρια ταινία για να διχάσει τους πάντες ακόμη μια φορά!
Ο αντισυμβατικός Δανός σκηνοθέτης επιστρέφει στους κινηματογράφους 5 χρόνια μετά το "Nymphomaniac"! Άραγε θα μας σοκάρει ξανά;

Ο Δανός σκηνοθέτης, Λαρς Φον Τρίερ και συνδημιουργός του κινηματογραφικού μανιφέστου, “Dogme 95”, επιστρέφει στο προσκήνιο με άλλη μια αντισυμβατική ταινία, που θα μας βρει ή εμβρόντητους ή σχετικά εξοικειωμένους, αφού έχουμε αποκτήσει ανοσία στο “αμφιλεγόμενο” των περισσότερων ταινιών του (“Nymphomaniac”, “Breaking The Waves”, “Dogville”, “Idiots”)!

Η καινούρια του ταινία για το 2018, “Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ” (“The House That Jack Built”) είναι (με μια πρώτη ματιά) ένα θρίλερ που αφορά ένα κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος αφηγείται το εγκληματικό του παρελθόν απ’ τις δεκαετίες του ’70 και ’80, ένα παρελθόν που τον καθόρισε και τον δημιούργησε ολοκληρωτικά!

Οι διαφημιστικές αφίσες της ταινίας “Το Σπίτι Που Έχτισε ο Τζακ” θα “προβοκάρουν” για ακόμη μια φορά θεατές και κριτικούς!

Απ’ τη μια, λοιπόν, έχουμε έναν serial killer που αφανίζει εντελώς αναίτια τα θύματά του και απ’ την άλλη βλέπουμε έναν τόσο σαρκαστικό όσο και βαρύ στοχασμό πάνω στη φιλοσοφία, την ηθική, την τέχνη, το υπαρξιακό μαρτύριο και τις ανθρώπινες επιθυμίες.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι: Matt Dilon, Bruno Ganz και η αγαπημένη μας, επική φιγούρα στις ταινίες του Tarantino, Uma Therman!

Δες το τρέιλερ της νέας του ταινίας του Τρίερ εδώ:

Η μεταμοντέρνα αισθητική και το προβοκατόρικο στοιχείο και σε αυτή την ταινία του Τρίερ μας συγκινεί και μας θλίβει ταυτόχρονα, αφού πρόκειται για μια ακόμα κυνική “αυτοπαρωδία”, που δεν αφορά μόνο τον καταθλιπτικό Τρίερ σαν Τρίερ, αλλά κάθε αυθεντικό σκηνοθέτη και καλλιτέχνη!

Δες κι αυτό: Λαρς Φον Τρίερ: 5 ταινίες του που αξίζει να δεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;