3 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να
Φύγαμε;

Αν δεν αντέχεις άλλο τη “ζούγκλα” και το κυκλοφοριακό χάος της Αθήνας, αν θες να αποδράσεις για λίγο απ’ την ασφυκτική “αστικίλα” της πρωτεύουσας, δες μερικές απ΄τις παρακάτω προτάσεις, οι οποίες είναι κυριολεκτικά “μια ανάσα μακριά”!

1. Καλάβρυτα

Για να φτάσεις στα Καλάβρυτα θα χρειαστείς 2 ώρες, οι οποίες θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω. Μπορείς να κάνεις βόλτες στα διάφορα μαζαγάκια του κεντρικού δρόμου, αλλά και επισκέψεις στα πολλά αξιοθέατα, όπως στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, το οποίο πραγματικά θα σε συγκλονίσει αν δεν το έχεις ήδη επισκεφθεί! Θα βρεις στο δρόμο σου επίσης πολλά ταβερνάκια για φαγητό, wine bars και γιατί να μη δοκιμάσεις και canyoning; Ειδικά αν πας με παρέα, θα έχει τρελή φάση!

2. Ναύπακτος

Η Ναύπακτος είναι μια κορυφαία επιλογή χειμερινής απόδρασης και απέχει μόλις 2,3 περίπου ώρες απ’ την Αθήνα! Η γοητευτική πόλη της Ναυπάκτου είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και βρίσκεται ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου, ενώ παράλληλα διατηρεί το παραδοσιακό στοιχείο και μας εντυπωσιάζει με τα όμορφα αρχοντικά της σπίτια. Είναι ιδανικός προορισμός για χαλαρό περίπατο στα μικρά μαγαζάκια, πεντανόστιμο φαγητό στις ταβέρνες και βόλτα ανάμεσα στα στενά δρομάκια. Για νυχτερινή απόδραση αξίζει να επισκεφτείς το Στενοπάζαρο!

3. Ύδρα

Το πανέμορφο νησί απέχει 2,3 ώρες απο το νησί του Πειραιά και η η πόλη της βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι. Η Ύδρα αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα αισθητικής και αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα φημίζεται για την ήρεμη ζωή της το πρωί και την κοσμοπολίτικη αύρα της νύχτας, με πλήθος disco, pubs και bars τόσο με ελληνική όσο και με ξένη μουσική!

Δες κι αυτό: 7 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για τα εργαζόμενα εναλλακτικά νιάτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;